in

Fostul „tricolor” Dan Petrescu, testat POZITIV. Echipa pe care o antrenează, ameninţată cu judecata: «Unii nu purtau măști. Au 13 cazuri, iar eu am familie. Nenorociților!»

Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, şi fostul „tricolor” din „Generaţiei de Aur”, a fost testat pozitiv cu coronavirus, anunţă Gazeta Sporturilor. În total sunt 13 cazuri pozitive la campioana Ligii 1. Șapte jucători și șase membri ai staff-ului au fost confirmați până acum cu coronavirus.
Dan Petrescu va fi internat pentru cel puţin 48 de ore în spital în urma testului pozitiv.

La Dinamo, situaţia e şi mai gravă: alţi șapte jucători au fost testaţi pozitiv, numărul cazurilor la echipă ajungând la 21. Dintre aceste cazuri, 18 sunt jucători la prima echipă.

Clubul CFR Cluj, ameninţat că va fi dat în judecată

CFR a fost amenințată cu judecata de una dintre persoanele aflate în avionul ce transporta week-end-ul trecut echipa la București pentru derby-ul cu FCSB, meci amânat între timp. Un pasager a dezvăluit pe pagina sa de Facebook amănunte care s-ar fi petrecut în avion. În timpul zborului, staff-ul și jucătorii celor de la CFR Cluj ar fi dat dovadă de un comportament neglijent, având în vedere riscurile cauzate de pandemia de coronavirus.

„Mă nenorociților !!!! Adică voi la banii vostrii, când știți ca urmează sa călătoriți cu încă 150 de persoane si mai știți ca aveți deja în echipa un coleg infectat…Nu vă faceți un test. Mâine mă duc şi îmi fac şi eu testul!! Dacă iese pozitiv jur că vă dau în judecată!!!!”, a scris bărbatul pe Facebook.

Oficialii clubului spun însă că acel moment, nu se știa de apariția vreunui caz de COVID-19 în cadrul echipei.

„Eu nu-i cunosc pe acești băieți, nu sunt microbist. Dar m-a deranjat faptul că nu respectau regulile, iar eu am familie acasă și acum văd că 11 dintre ei au Covid. Au venit cu autocarul până la intrarea în aeroport și vă spun clar că nu aveau măști în autocar. Le puneau abia după ce coborau, dar aia e treaba lor internă.

Deranjant e că în aeroport, unii nu purtau deloc sau purtau măștile aiurea. Un jucător tânăr, sub 1,80 metri și zic asta pentru că aia e înălțimea mea, cu părul blond sau platinat și mai lung, avea masca agățată doar de o ureche, cealaltă parte atârna. Alți doi jucători aveau masca sub gură la coada de la check-in”, a mai spus pasagerul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România a depășit 1.000 de infectări cu coronavirus într-o singură zi. Număr record de teste: aproape 25.000

Oroare la Ostia, fetiță de 5 ani violată de un român: fusese lăsat de părinți să aibă grijă de ea