in

Gemene înjunghiate de propriul tată. Una a murit, cealaltă e în stare critică

Tragedie în Roman, județul Neamț! Un tată și-ar fi înjunghiat gemenele, în vârstă de doar două luni, dar și pe soția lui. Una dintre fetiţe a murit, iar cealaltă este în stare gravă la Terapie Intensivă și respiră cu ajutorul aparatelor, relatează Ştirile Pro TV.

Suspectul le-a povestit anchetatorilor că s-a certat cu soția, a atacat-o și a rănit-o în zona gâtului. Femeia de 34 de ani a reușit să scape din mâinile lui și a ieșit în fugă din apartament, strigând după ajutor. L-a luat cu ea pe băiatul de nouă ani. Individul furios a rămas în locuință cu bebelușii de numai două luni. S-a năpustit asupra fetițelor, iar una dintre ele nu a supraviețuit rănilor profunde. Cealaltă este în stare critică, la spital.

Zece plăgi înjunghiate şi două ore şi jumătate de operaţie, spun medicii ieşeni despre starea de sănătate a fetiţei, despre care sunt încă rezervaţi.

Bărbatul a fost audiat după mai multe ore în care a refuzat să facă declarații și a recunoscut acuzațiile. El a spus că își amintește când și-a atacat soția, dar a susținut că nu își amintește să își fi atacat fiicele.

Descoperire macabră la Arad. Fetiță ucisă și incendiată lângă un cimitir

Individul de 40 de ani nu era înregistrat cu probleme psihice. Dar cunoscuții povestesc că, în pandemie, afacerea lui cu termopane a mers tot mai prost. Apoi familia s-a mărit, când au venit pe lume gemenele. Dar problemele apăruseră de un an de zile: bărbatul devenise de nerecunoscut, slăbise mult și era schimbat la față. Mereu neliniștit și încordat, avea expresia unui om copleșit de griji.

Tensiunile cu asociatul firmei de care se ocupa îl făceau tot mai suspicios și ajunsese să nu se mai încreadă în nimeni. Nimeni nu se așteptă însă la un asemenea atac asupra familiei.

Suspectul este acuzat de omor și tentativă de omor. O comisie de psihiatri urmează să stabilească dacă avea sau nu discernământ în momentul atacului. Dacă va fi găsit vinovat pentru faptele sale, bărbatul riscă închisoare pe viață.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Alessio D’Amato romani bulgari

Autoritățile din Lazio cer izolarea românilor și bulgarilor. ”Este necesară carantina”

muncitor roman cazut de pe schela la Roma

Muncitor român mort la Roma, după ce a căzut de pe schelă