in

Ghid de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă, pus la dispoziție de MAE

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor români care se deplasează în străinătate în această perioadă, Ministerul Afacerilor Externe a lansat ediţia din acest an a „Ghidului de călătorie pentru Sărbătorile de iarnă”, pentru unele dintre destinaţiile cele mai căutate de către turiştii români: Austria, Bulgaria, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Ungaria.

Cetăţenii români care se deplasează în statele menționate în scop turistic pot obține din acest ghid informaţii utile pentru o vacanță cât mai sigură şi lipsită de evenimente nedorite.

Ghidul poate fi consultat pe site-ul MAE, la rubrica “Sfaturi de călătorie”, secţiunea „Ghiduri de călătorie” sau poate fi descărcat AICI.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia pentru telefoane mobile inteligente „Călătoreşte în siguranţă„, care oferă informaţii şi recomandări de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați în cazul în care apar situații deosebite, în țara în care se află. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

REȚETĂ TRADIȚIONALĂ DE CRĂCIUN: Cozonac

Monza, deținut român de 35 de ani spânzurat în închisoare: făcuse apel, pedeapsa nu era definitivă