in

Ion Dichiseanu a murit, îndrăgitul actor avea 87 de ani, a fost internat mai bine de 3 luni în spital

Ion Dichiseanu a murit. Actorul avea 87 de ani și a fost internat mai bine de 3 luni în spital în urma unor probleme de sănătate. Actorul era internat de mai bine de trei luni la Spitalul Floreasca din Capitală. Ion Dishiseanu, în vârstă de 87 de ani, a fost infectat cu o bacterie periculoasă.

Ion Dichiseanu s-a născut pe 20 octombrie 1933 în Adjud. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, Facultatea de Teatru din București în 1959. Este cunoscut datorită activității sale artistice în cadrul Teatrului Nottara, precum și pentru numeroasele roluri care l-au consacrat în cinematografie, teatru de televiziune și teatru radiofonic.

Ioana Dichiseanu a vorbit de curând, la Antena 3, despre starea de sănătate a tatălui ei și mai ales de la ce au pornit problemele de sănătate care îl țin la pat pe Ion Dichiseanu de trei luni.

“În fiecare zi sun, cred că bietul personal medical de acolo s-a săturat să îmi audă vocea, să spun că sunt eu și cum se mai simte tata. Sunt zile bune, zile mai puțin bune, dar important este că e într-o stare stabilă și ne rugăm la Dumnezeu ca recuperarea să fie cât mai rapidă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.8]

Nu se mai confiscă banii celor care nu declară la frontieră sumele de peste 10.000! Se vor aplica amenzi

IPS Teodosie

Tensiuni la conducerea Bisericii. ÎPS Teodosie, criticat de Patriarhul Daniel pentru ambițiile personale: «Are o atitudine provocatoare»