in

Italian arestat la Constanța, ar fi bătut și violat ani la rând fetița unei românce, partenera sa

Un italian în vârstă de 51 de ani din Montecreto (Modena) a fost arestat de judecătorii Curții de Apel Constanța, la cererea autorităților italiene, care au emis pe numele italianului un mandat european de arestare.

Potrivit documentelor care au stat la baza arestării italianului, în vedere predării către autoritățile italiene, bărbatul este acuzat că timp de mai mulți ani a abuzat-o pe fiica partenerei sale de viață.

Din mandatul de arestare emis pe numele italianului reiese că acesta „a forțat pe o perioada lungă de timp victima minoră, în vârstă de mai puțin de 10 ani, fiica partenerei sale, să întrețină relații sexuale orale sau anale, împotriva voinței sale”

„De asemenea, acesta a bătut victima minoră de la vârstă de 3 ani până la 11 ani cu un bat din lemn și a împiedicat-o să vorbească cu prietenii sau să iasă afară din casă, copilul fiind mereu pedepsit aspru”, se mai arată în mandatul de arestare emis pe numele lui Abramo Marrandino.

Italianul a fost de acord să fie predat autorităților judiciare din Italia.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Regularizare 2020: ghid practic pentru cetățenii comunitari din Italia

Moaștele Sfântului Ioan cel Nou focar

Înghesuială la moaștele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava. Preoții și credincioșii au renunțat la măștile de protecție în cel mai mare focar din România