in

Klaus Iohannis: «Au fost unii incitatori trimişi acolo, în piaţă»

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că nu a fost informat de SRI înainte de mitingul din 10 august din Piaţa Victoriei despre posibile violenţe.

„Nu am avut astfel de informări înainte. Am rămas extrem, extrem de trist după ce s-a terminat şi după cum s-a terminat mitingul din 10 august. Rămân în continuare la părerea mea, că instituţiile statului au hiper-reacţionat într-un mod greu, foarte greu de înţeles. În continuare există o suspiciune care se consolidează că au fost unii incitatori trimişi acolo, în piaţă, dar toate aceste lucruri le vor elucida instituţiile care se vor ocupa cu asta”, a spus Iohannis, potrivit Agerpres.

Iohannis a afirmat că nu a încercat să discute nici cu premierul, nici cu ministrul Afacerilor Interne despre cele petrecute la mitingul din 10 august din Capitală.

„Nu am discutat, fiindcă aceste lucruri mai întâi trebuie clarificate de instituţiile abilitate, după aceea putem să discutam eventual câteva concluzii politice. Acum nu vorbim despre concluzii politice, vorbim despre concluzii, de exemplu, de natură penală”, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis: «România traversează o stare gravă de tulburare din cauza violenţelor. Vinovaţii trebuie identificaţi rapid şi pedepsiţi.»

Fiica Regelui Mihai: Violenţe de la mitingul diasporei au afectat unitatea naţională şi reputaţia noastră internaţională

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Deocamdată NU. Ambasadorul României în Italia: «Nu putem încă vorbi de o tendinţă a compatrioţilor noştri de a reveni în ţară»

Tăriceanu acuză: «Mişcările de stradă nu sunt mişcări sociale autonome, în spate sunt grupări politice, parchete, servicii secrete»