in

Land Rover semnalat de autoritățile italiene, găsit în posesia unui român la frontiera Borș. ”Nu știam că mașina e căutată”

Pe 21 februarie, la ora 13.00, Tudor Ş. în vârstă de 54 de ani, cu domiciliul pe raza județului Iaşi, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Borş la volanul unui autoturism marca Land Rover, înmatriculat în Germania.

În urma controalelor, polițiștii de frontieră au observat că seria de șasiu era modificată, aspect ce a trezit suspiciuni cu privire la proveniența mașinii.

După efectuarea de verificări în baza de date, polițiștii de frontieră au constatat că autovehiculul figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia în mai 2016.

 

Conducătorul auto, cu cetăţenie română si moldovenească, a declarat că un conaţional l-a rugat să transporte autoturismul din Italia până în Republica Moldova și nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta se află în atenția autorităţilor italiene.

Poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar mijlocul de transport, în valoare de aproximativ 60.000 de euro, a fost pus sub sechestru, informează Poliția de Frontieră Română.

Porsche Cayenne, căutat în Italia pentru confiscare, depistat la frontiera dintre România și Ucraina

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă de 53 de ani, accidentată mortal de o motocicletă la Roma

De ce atâta cruzime? Cățel aruncat în mijlocul autostrăzii dintr-o mașină cu numere românești, la ieșirea din Padova