in

Ludovic Orban ia în calcul o candidatură la prezidențialele din 2024: «Sunt cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării»

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, la Constanţa, că odată cu candidatura pentru un nou mandat la conducerea partidului ia în calcul şi o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale din anul 2024.

„Până în 2024 avem un preşedinte al României, Klaus Iohannis, noi suntem în parteneriat cu preşedintele României. Până în 2024 mai este timp pentru a lua decizii. Sigur că odată cu candidatura la funcţia de preşedinte al PNL am în calcul şi această eventualitate, că sunt un om serios care are o gândire strategică”, a declarat Ludovic Orban, răspunzând unei întrebări din partea presei.

Președintele PNL a mai fost întrebat şi cu altă ocazie de către jurnaliști care este părerea lui după ce unii lideri liberali din țară și-au exprimat susținerea pentru Florin Cîțu la postul de președinte al partidului.

„Nu poți sprijini un candidat care nu și-a anunțat candidatura. (…) Nu-mi place să comentez. Noi vom demara festivalul democrației în PNL, care nu înseamnă numai desfășurarea congresului și alegerea președintelui, înseamnă adunări generale în fiecare organizație locală, înseamnă conferințe județene și abia după aceea se va alege echipa de conducere a PNL. Eu mă prezint cu încredere, cunosc foarte bine PNL, practic aș putea spune că sunt cel mai bun cunoscător al PNL și, în general, al țării”, a declarat Ludovic Orban, la Tecuci.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Parma, a furat 120 de roți de Parmiggiano Reggiano, prins după 11 ani datorită unui muc de țigară aruncat la locul faptei

Peste 2.000 de români, prinși la granița dintre SUA și Mexic. „Vin cu plutele și cer azil politic”