in

Mercedes de 100.000 €, adus din Italia pe platformă, confiscat la vama Nădlac, era ”bun pentru confiscare”

Un bulgar a intrat cu un Mercedes de 100.000 € în România şi a rămas fără el la vamă. Bărbatul aducea maşina din Italia, pe o platformă.

În data de 25.06.2019, în jurul orei 18.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar M.S., în vârstă de 40 de ani, la volanul unei autoutilitare, marca Citroen Jumper, înmatriculată în Bulgaria care transporta pe o platformă un autoturism marca Mercedes – AMG, fabricat în anul 2018.

La controlul de frontieră, cetăţeanul bulgar a prezentat pentru autoturismul în de pe platformă un certificat de înmatriculare. În urma verificărilor suplimentare efectuate  în baza de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din  Italia, la data de 09.02.2019.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a luat autoturismul  de la un prieten şi nu cunoștea faptul că acesta se afla în atenția autorităților.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 100.000 euro, va fi indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor la sediul S.T.P.F Arad. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

Înscrie-te pa pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lovitură puternică dată Camorrei, 126 de membri arestați. Salvini: ”Nicio milă pentru clanurile mafiote”

CCR a decis: aurul poate fi repatriat! «PSD va transforma aurul României în ghiuluri și inele»