in

Messina, cantităţi uriaşe de cupru sustrase de pe autostrada A20, cinci români arestaţi

Carabinierii din Messina şi Santo Stefano di Camastra au reţinut hoţii care au sustras cantităţi uriaşe de cupru de pe autostrada A20.

Furt calificat, distrugere agravată, atentat la siguranţa transporturilor şi ultraj. Cu aceste acuzaţii au fost arestaţi de carabinierii din Messina şi Santo Stefano di Camastra cinci români care au sustras cabluri din cupru de pe autostrada A20.

Operaţiunea, susţinută de colaborarea poliţiei rutiere din Sant’Agata di Militello, s-a încheiat joi 23 aprilie seara după o serie de supravegheri.

Arestaţii sunt Petre Ionuţ, de 24 de ani, Radu Vali, de 21, Proca Florin Alin, de 24, Alecu Lucian Ionuţ, de 20, şi Radu Ionuţ, de 22, toţi cunoscuţi forţelor de ordine.

Agenţii au văzut mai întâi un Fiat Bravo oprindu-se după un tunel în dreptul localităţii Sant’Agata di Militello, lăsând trei persoane şi continuându-şi drumul. După circa trei ore au observat venind un al doilea vehicul, un Renault Laguna, la bordul căruia se afla numai o persoană. Maşina s-a oprit şi cei trei au început să încarce cabluri din cupru, până când vehiculul a plecat din nou. În acel moment a sosit maşina Fiat Bravo care i-a recuperat pe cei trei hoţi. Cele două maşini au făcut drum întors.

Constrânşi să iasă la punctul de taxare Villafranca Tirrena cei cinci s-au trezit în faţa carabinierilor şi, în timp ce Maşina Fiat Bravo la bordul căreia se aflau patru bărbaţi şi-a oprit cursa, maşina Renault nu s-a oprit la semn şi, pentru a scăpa de control, a forţat bariera punctului de taxare. Fugarul a fost oprit de agenţi. În vehicul au fost găsiţi 10 colaci de cabluri din cupru cu greutatea de 50 de kg fiecare.

Pentru cei cinci arestaţi s-au deschis porţile închisorii din Messina Gazzi. Trebuie să răspundă pentru furt calificat, distrugere agravată, atentat la siguranţa transporturilor şi ultraj.

Vagoane distruse, furt de cupru de la Căile Ferate, doi români arestați

Prinși la furat cabluri de cupru, cartier din Foggia fără lumină

Atentat la siguranţa transporturilor pe linia Roma-Viterbo, trei români arestați

Furau cupru de la pista olimpică de bob, 11 arestări

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Frosinone, reglare de conturi între bande. Doi români împușcați

Pentru prima dată, un candidat român la Avio, în Trento. Lili Constantinescu, candidată de dreapta. „Am şanse mari să reprezint românii în consiliu”