in

Ministrul Sănătății, declaraţie halucinantă despre îngrijiri medicale mai bune pentru cei bogaţi: «La oameni e ca la maşini»

Ministrul Sănătății, Victor Costache, vine cu o informație nouă și șocantă în ceea ce privește serviciile de sănătate din România. Asigurarea complementară. Ministrul Sănătății a recunoscut că românii bogați vor primi o asistență medicală mai bună.
Ministrul Sănătății a comparat situația din sănătate cu asigurările auto, iar pe români cu… mașinile. Astfel, ministrul liberal a spus că pacienții care doresc își pot face o asigurare de sănătate complementară, care îi va aduce pacientului mai multe beneficii, mai ales dacă suferă de o afecțiune gravă.
Așadar, românul cu bani nu va trebui să scoată din buzunar o avere pentru a primi tratamentul adecvat, deoarece are asigurare suplimentară, pe când românul sărac va fi nevoit să scoată mulți bani din buzunar, dacă vrea să primească tratament și, eventual, să trăiască. Declarațiile halucinante au fost făcute de ministrul Sănătății în direct la o emisiune tv.

La om „e ca la mașini”

La om „e ca la mașini”, a declarat acesta. Mai clar: toți șoferii își fac RCA, doar cei care își permit plătesc și CASCO, a spus ministrul Sănătății, Victor Costache.
Victor Costache: ”Am prorogat acest fenomen de un an pentru a reuşi să ne creăm şi noi un sistem de abonamente sau de asigurări de sănătate la care să se poată subscrie pentru a evita să scoateţi din buzunar aceşti bani”.
Moderator: Până atunci va trebui să îmi fac un abonament la o clinică privată, spuneţi?
Victor Costache: ”Nu vă faceţi un abonament la o clinică privată. În toată Europa există asigurări complementare de sănătate, ceea ce face ca orice cetăţean european, când are o problemă de sănătate neprevăzută să nu scoată o avere din buzunar”.
Moderator: Vestea bună e că nu vom plăti această coplată, dar vom plăti suplimentar la sănătate, o asigurare….
Victor Costache: ”De aceea se numesc complementare. Plătiţi numai dacă vreţi. Nu vă impune nimeni. Ca la maşini”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român de 52 de ani, lovit și ucis de o mașină pirat la Vittoria, în Sicilia. Carabinierii îl caută pe șoferul fugit de locul accidentului

Românii din Italia, văzuți de Mario Mocan, autointitulat lider al diasporei: „Ne trebuie mulți și proști”