in

A murit Stela Popescu, găsită decedată de un membru al familiei, la domiciliul actriţei. Avea 81 de ani

Actriţa Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani, a confirmat viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. Potrivit reprezentanţilor SMURD, Stela Popescu a fost găsită decedată de un membru al familiei, la domiciliul actriţei. Potrivit medicilor, decesul ar fi intervenit cu câteva ore mai devreme, anunță Mediafax.

Actriţa Stela Popescu, care peste o lună împlinea 82 de ani, a fost găsită moartă, joi, la domiciliul ei. Actrița s-a născut la 21 decembrie 1935, la Slobozia-Hodorogea, Orhei, Basarabia. S-a născut într-o familie de învățători, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă. Atunci, în 1940, tatăl ei este deportat în Siberia, iar mama se refugiază, împreună cu fiica, în România, la Brașov.

Stela Popescu a fost căsătorită cu regizorul Dan Puican, de care a divorţat după opt ani. S-a recăsătorit apoi cu Puiu (Mihai) Maximilian (decedat în 1998), despre care spunea că a fost sufletul ei pereche. Nu a avut copii.

În decembrie 2015 a fost decorată de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de cavaler.

Lumea teatrului este în stare de șoc.

Florin Piersic: “Sunt terminat. Nici nu pot să plâng. Atât am iubit-o pe această femeie şi actriţă de nici nu pot să vă spun. Niciodată nu am auzit-o spunând un cuvânt rău despre un coleg. Nu îmi vine să cred. Pentru mine Stela Popescu nu a murit şi nici nu va muri niciodată. E una dintre cele mai triste zile pe care le-am trăit eu în viaţa mea. Atât de mult am iubit-o eu”, a spus, în stare de şoc, Florin Piersic, la Antena 3.

Dorel Vişan: “Mă şochează moartea acestei mari actriţe, pentru că ea a fost mare artistă pentru teatrul de stradă şi pentru televiziune. Acolo au fost marile ei realizări. Numărul unu. Foarte bună, foarte prezenta. A fost unică alături de Tamara Buciuceanu şi poate au mai fost câteva”, a spus Dorel Vişan la Digi 24.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Diaspora se trezește, românii din străinătate NU VOR SĂ PLĂTEASCĂ taxe la ANAF: ”Măiii escrocilor!”

Noi detalii în cazul româncei ținută prizonieră: ”Îi spărgea capul şi i-l cosea cu nailon de undiţă”. STATUL ROMÂN INTERVINE!