in

O tânără s-a sinucis în a doua zi de Paşte. Fata era crescută de bunici, mama fiind la muncă în Italia

Mihaela Gabriela Munteanu, o adolescentă în vârstă de doar 17 ani, din comuna Tătăranu, judeţul Vrancea, s-a sinucis în cea de-a doua zi de Paşte. Ea s-a spânzurat în podul casei în care locuia alături de bunicii ei, relatează Adevărul.

Un echipaj de salvare a fost chemat imediat la faţa locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea ei. Trupul tinerei a fost dus la Serviciul Medico Legal pentru necropsie.

Apropiaţii tinerei nu pot explica gestul extrem al fetei, unii dintre ei fiind de părere că totul s-a petrecut pe fondul unei depresii puternice, cauzată de lipsa părinţilor din viaţa ei.

„Părinţii fetei sunt despărţiţi de când era ea mică. Au locuit în judeţul Galaţi, apoi, după divorţ, mama a revenit în comuna natală, Tătăranu. Ulterior, femeia a plecat la muncă în Italia, lăsând copilul în grija bunicilor, nişte oameni extraordinari. Cu banii trimişi din Italia au construit o casă frumoasă, încă nu este terminată şi în mansarda casei s-a spânzurat fata”, a declarat o cunoscută a familiei pentru publicaţia citată.

De altfel, în ziua de Paşte, fata a scris pe reţeaua pe Facebook mesajul «Paşti fericit (simţindu-se indiferentă)», iar în noaptea de duminică spre luni a postat ultimul său mesaj, «Noapte bună (simţindu-se incompletă)».

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Reforma muncii în Italia: Jobs act, 79.000 de contracte pe timp nedeterminat în plus

VIDEO/Gianni Morandi a petrecut Paștele ortodox împreună cu românii din Bologna