Menu
in

Ofertă de „nerefuzat” în România: Vaccinare şi mici cu muştar!

În Piața Obor din Bucureşti timp de trei zile, vaccinul anti-COVID vine la ofertă cu o porție de mici. Oamenii s-au înghesuit și chiar s-a format coadă.

Oferta este cu trei mici, două chifle și o sticlă de apă la jumătate. După ce fac injecția, cei vaccinaţi primesc un voucher pe care împreună cu adeverința de vaccinare trebuie să îl prezinte la terasă, pentru a lua micii. Dacă nu vor să îi ia în ziua vaccinării, pot merge cu cele două documente până pe 15 iunie.

Potrivit primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu, micii oferiţi sunt contribuţia integrală şi voluntară a Terasei Obor. La „Caravana de la Obor”, noul centru de vaccinare mobil, oamenii se pot imuniza fără programare. Serurile disponibile sunt Pfizer şi Johnson & Johnson.

„Eu sper că acest eveniment cu mici să îl repetăm în fiecare final de săptămână. Avem săptămâna aceasta și săptămâna viitoare antamate”, a mai spus edilul.

Peste 4,3 milioane de români au făcut până acum schema completă de vaccinare. Și pentru prima dată România este verde pe harta epidemiologică a Europei.

Centrul European pentru Controlul Bolilor realizează săptămânal aceată listă în funcție de rata de incidență COVID în ultimele 14 zile la 100.000 de locuitori și de rata de pozitivare a testelor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version