in

Oraşul european cu cea mai rapidă conexiune internet se află în România!

România se află în topul ţărilor cu cea mai rapidă conexiune internet, potrivit ultimului raport trimestrial realizat de firma Akamai, intitulat "State Of the Internet". Akamai a luat in considerare vitezele medii din 800 de orase, iar in 29 dintre ele media a fost de peste 10 Mbps

Constanta este orasul european cu cea mai mare viteza medie a conexiunilor la internet (de 8,23 Mbps). La nivel mondial, Romania se mentine pe locul patru în lume la viteza medie a conexiunilor la internet, cu 7 Mbps, conform acealuiaşi raport. Nu este o noutate pentru Constanţa, care şi-a confirmat recordul european deţinut în ultimele rapoarte, deşi a scăzut cu 7 poziţii faţă de clasamentul trecut.

În “Topul 100” la nivel mondial, Constanţa ocupă poziţia 56, pe primul loc în Europa. In clasament a intrat un alt oraş românesc: este vorba de Iaşi, pe locul 75. În acelaşi “Top 100 oraşe”, primele 55 de poziţii sunt ocupate de oraşe asiatice, în special localităţi sud-coreene si japoneze. Din clasament lipsesc cu desavarsire orasele italiene.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Piaţa imobiliară dă semne de revenire

Imigranţii discriminaţi pe piaţa muncii din Italia: câştiga cu 300 euro mai puţin ca italienii