in

Orbit de gelozie și supărat că o româncă nu îl mai dorește, un italian s-a urcat la etajul 6 al blocului unde locuia iubita sa

Un cetăţean italian, în vârstă de 50 de ani, şi-a încheiat socotelile cu viaţa după ce iubita sa, o româncă în vârstă de 35 de ani, i-ar fi spus că este momentul să-şi vadă fiecare de viaţa sa. Italianul nu ar fi suportat gândul că va fi departe de iubita sa şi s-a aruncat de la etajul şase al unei clădiri din noul complex de locuinţe de pe Calea Torontalului, în Timişoara.

Oamenii legii spun că gelozia l-a împins la gestul necugetat, scrie opiniatimisoarei.ro. Bărbatul, italian de origine, în vârstă de 50 de ani, avea de mai multă vreme o relație cu româncă de 35 de ani, însă femeia nu a mai vrut să aibă de-a face cu el, astfel că în ultima vreme se certau foarte des.

Orbit de gelozie și supărat ca românca nu îl mai doreste, italianul s-a urcat la etajul 6 al blocului unde locuia iubita sa, unde se afla o veranda, și a decis să-și curme zilele.

Politiștii și pompierii, chemați imediat de vecini, nu au mai putut face nimic pentru el, decât să constate decesul. Polițistii continuă cercetările în acest caz.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Milano, ceartă în familie, o româncă a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat soțul în abdomen

Șofer român de TIR, de 64 de ani, găsit mort în cabină, la volan. Alerta dată chiar de patronul firmei unde lucra