in

Prostituţie masculină în Italia, șantajați în România. ”Le era teamă că cei din țară vor afla cu ce se ocupă în Italia”

Justiţia din Iaşi a finalizat un dosar de şantaj în care victime au fost doi homosexuali români plecaţi la muncă în Italia. Magistraţii Curţii de Apel Iaşi l-au condamnat la doi ani şi trei luni de închisoare cu suspendare pe Emilian Florin Avădanei (22 de ani), originar din localitatea Grajduri, pe care l-au găsit vinovat de şantaj şi transfer neautorizat de date, scrie Adevărul.

Tânărul ieşean a încercat să obţină bani de la alţi doi moldoveni, din judeţele Vaslui şi Neamţ, cu care locuise, o perioadă, în Italia. Cei doi întreţineau raporturi sexuale, contracost, cu bărbaţi din Italia, unele partide fiind înregistrate video. Avădanei a obţinut o serie de fotografii compromiţătoare şi astfel i-a şantajat pe foştii săi amici.

În motivare, judecătorii ieşeni menţionează că tânărul din Grajduri a comis fapta în anul 2015. Avădanei cunoştea un tânăr din judeţul Vaslui, cu care se împrietenise la discotecă.  Amicul ieşeanului locuia alături de alţi doi băieţi într-un apartament din Italia, şi i-a propus lui Avădanei să meargă şi el în Peninsulă, pentru a-şi găsi un loc de muncă, propunere pe care ieşeanul a acceptat-o.

După ce a ajuns în Italia, ieşeanul a aflat că, de fapt, amicul său din Italia şi celelalte persoane se prostituau.

Victimele i-au povestit că întreţin raporturi sexuale cu diverşi bărbaţi, pe care îi racolau de pe un site de tip „Gay“, şi i-au propus şi lui să facă acelaşi lucru. Emilian Avădanei ar fi refuzat, însă, să se prostitueze.

„În această perioadă (n.r. – cât a stat în Italia), în timp ce se afla singur în apartament, inculpatul a vizualizat pe laptopul existent în imobil, pe care avea permisiunea persoanelor vătămate de a-l utiliza, un set de fotografii reprezentându-i pe C.S.G. şi B.D., în timp ce întreţineau raporturi sexuale orale şi anale, în mod explicit. Astfel, fără a avea autorizarea persoanelor vătămate, inculpatul a transferat setul de fotografii pe contul său de Facebook“, au stabilit judecătorii ieşeni.

Emilian Avădanei s-a întors în România, cu tot cu fotografiile compromiţătoare ale victimelor, şi a început să îi şantajeze pe acestea. Le-a spus că dacă nu primeşte bani va posta pe Facebook fotografiile. De teamă că cei din ţară vor afla cu ce se ocupă în Italia, cei doi au fost de acord să îi trimită bani ieşeanului. Au trimis, în total, 300 de euro, până au decis să anunţe Poliţia. În cele din urmă, şantajistul a fost ridicat de poliţişti.

Pe lângă pedeapsa la închisoare, Emilian Avădanei va trebui să urmeze şi un curs de pregătire şcolară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministerul Diasporei s-a pricopsit cu un nou secretar de stat: Veaceslav Șaramet, ex-candidatul PSD în diaspora la alegerile parlamentare

Baconschi, ambasador la Paris în 2009, se apără: ”Nu a fost fraudă, a fost 1 minut pentru un vot, nu 15 secunde”