in

Român întors din Italia și plasat în izolare, rupt în bătaie de un vecin pentru că a ieșit din casă

Un bărbat care venise din Italia și fusese plasat în izolare la domiciliu n-a mai rezistat în casă și a ieșit pe stradă, ca să meargă până la primăria din Laloșu să ia o adeverință. Ghinionul lui e că un vecin l-a văzut și, știind că respectivul nu are voie să iasă din casă, s-a pierdut cu firea și l-a luat instant la bătaie, furios pe inconștiența acestuia. Amândoi s-au ales cu dosare penale

Un bărbat din Laloşu, judeţul Vâlcea, a venit din Italia în data de 2 martie 2020, a aterizat pe Aeroportul din Craiova, iar acolo autorităţile i-au recomandat să se autoizoleze la domiciliu pentru următoarele 14 zile. Miercuri, vâlceanu nu a mai rezistat în casă şi a ieşit pe stradă, intenţionând să meargă la sediul Primăriei Laloşu să-şi ia o adeverinţă, informează gazetavalceana.ro, citată de observator.tv. 

El a fost văzut de unul dintre vecinii său, care ştia că este venit recent din Italia, şi a fost luat la bătaie. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Vâlcea, cei doi bărbaţi implicaţi s-au ales cu dosare penale. Unul pentru că nu a respectat măsura autoizolării, iar celălalt pentru loviri şi alte violenţe.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, noi restricții, se închid toate magazinele, barurile, restaurantele, frizeriile, rămân deschise numai farmaciile și unitățile alimentare

Autoritățile române închid șapte puncte de trecere ale frontierei, măsura intră în vigoare de joi