in

România se pregătește de război: 662 milioane de euro pentru un sistem de rachete

Știri RomâniaRomânia se înarmează – Armata achiziţionează sisteme de rachete de sute de milioane de euro. Contractul în valoare de 662,5 milioane de euro, fără TVA, a fost aprobat de Parlamentul României.

România se înarmează

Ministerul Apărării Naţionale va achiziționa cu acești bani sisteme de rachete antiaeriene MANPAD (Man-portable air-defense system). Ministerul a invocat „starea actuală de înzestrare a Armatei României impune adoptarea unor măsuri urgente care să asigure adaptarea la noile condiţii ale mediului de securitate şi să permită îndeplinirea integrală a misiunilor şi obligaţiilor ce-i revin Armatei României, în plan naţional şi internaţional”, scrie Mediafax.

„Programul constă în achiziţia a 231 de sisteme de rachete antiaeriene MANPAD, a suportului logistic aferent acestora, precum şi a echipamentelor specifice de instruire şi antrenament, fiind destinate structurilor din cadrul Forţelor Terestre, Forţelor Navale, Forţelor Aeriene şi Comandamentului pentru Operaţii Speciale”.

Un batalion de soldați americani pentru apărare antiaeriană ajunge în Italia: anunțul Pentagonului

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
copii parinti divortati

Italia, lupta pentru copii între doi soți, un italian și o româncă: femeia a fost condamnată la închisoare, copiii au rămas cu tatăl

jafuri violente

Italia, jafuri violente la zeci de săli de jocuri, trei români arestați. ”Au devastat localurile, au distrus vitrinele”