in

Rudele românului mort după prăbușirea podului de la Genova au angajat doi avocați: ”Cerem să se facă dreptate”

Fraţii şoferului de tir din judeţul Gorj, care a murit în urma prăbuşirii podului din Genova, şi-au angajat un avocat din România şi unul din Italia, care să îi asiste în ancheta desfăşurată de procuratura italiană. Deşi nu a avansat vreo sumă pentru despăgubiri, familia cere să se facă dreptate.

Aurelia Roşca, sora şoferului care a murit în urma accidentului care a avut loc pe 14 august, în Italia, după prăbuşirea podului din Genova, a declarat, joi, corespondentului Mediafax, că familia a decis să fie reprezentată de doi avocaţi în timpul cercetărilor efectuate de procurori.

Vineri va avea loc prima întâlnire dintre apărători şi cei trei fraţi ai bărbatului din localitatea Curtişoara, care a murit la spital, după câteva zile de la accident.

„Autorităţile de acolo nu ne-au căutat. M-a sunat cineva de la Consulat. Mi-a spus să le dau numele fraţilor şi al părinţilor. Eu am spus că avem o doamnă avocat şi să discute cu ea. Noi avem o doamnă avocat care se ocupă de caz, se ocupă de tot. Este o doamnă de la Vâlcea, vineri ne vom întâlni cu dumneaei. Va veni la noi. Ne-am pus de acord toţi fraţii pentru a avea acelaşi avocat. Mai avem şi o doamnă avocat din Italia, sunt două doamne. Am făcut o împuternicire şi doamnele se ocupă de absolut tot. Eu una nu aş fi în stare să merg să fac drumuri şi nici fraţii, nu ştim limba, nu ştim legile.(…) Pe mine nu mă alină cu nimic, orice sumă, orice aş primi. (…) Abia acum încep să realizez ce s-a întâmplat. Eu o să mă ocup de casa pe care şi-o construise, eu mă ocupăm şi înainte, el îmi trimitea bani, eu i-am mobilat-o. El săracul era acolo, eu aici”, a declarat, corespondentului Mediafax, Aurelia Roşca, sora lui Marian.

Marian Roşca lucra în Franţa, ca şofer, iar în 15 august trebuia să ducă un transport în Italia.

În total, 43 de oameni au murit după prăbuşirea unui segment al viaductului Polcevera (Morandi), pe autostrada A10, în apropiere de oraşul Genova.

MAE a confirmat: un român mort în urma prăbușirii podului Morandi de la Genova

Sora românului declarat iniţial mort la Genova: N-am putut să-i spun mamei, mai am o soră care a murit trăsnită

Un celebru arhitect italian şi-a prezentat planul pentru reconstrucţia podului Morandi de la Genova

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Torino, s-a urcat mort de beat la volan: patru mașini distruse

PNL depune în Parlament proiecte pentru introducerea votului electronic şi creşterea numărului parlamentarilor în Diaspora