in

Scene de o violenţă extremă la Hunedoara. Monstrul care a agresat doi copii a recunoscut plângând că are nevoie de un psihiatru

Scene cumplite au fost surprinse, duminică, într-un parc de joacă din municipiul Hunedoara. Un bărbat a fost filmat în timp ce a agresat doi copii, unul dintre aceştia fiind chiar fiul partenerei sale.

Alexandru Cobzaru, 29 ani, a fost reţinut, fiind acuzat de loviri şi alte violente, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi violenţă în familie după ce a dat de pământ cu un băiat de 13 ani şi l-ar fi lovit pe fiul concubinei sale, în vârstă de 7 ani.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Ziare.com că bărbatul l-a agresat pe copilul de 13 ani după ce acesta din urmă l-ar fi lovit pe fiul său vitreg.

„A spus că era furios pentru că copilul l-a lovit pe copilul lui destul de violent. A mai spus că sub imperiul furiei şi-a pierdut cumpătul. Erau nişte conflicte mai vechi între cei doi copii”, a declarat o sursă din apropierea anchetei. Aceeaşi sursă a mai declarat că după ce a fost reţinut şi dus la Poliţie agresorul a regretat fapta şi a început să plângă spunând că „este mereu furios şi vrea să meargă la un psihiatru”.

Pe fir a intrat și Protecția Copilului. Iubita individului, însărcinată, un bebeluș de opt luni și fiul vitreg al bărbatului – copilul de 7 ani, bruscat la locul de joacă – au fost trecuți sub custodia direcției. Mamele celor doi băieți agresați sunt surori.

Alexandru Cobzaru urmează să fie propus pentru arestare preventivă. În ceea ce îl priveşte pe Copilul de 13 ani pe care l-a trântit de pământ, acesta a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conştientă, conform tomografiei şi investigaţiilor efectuate de medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva.

„Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştientă şi cu amnezie retrograda”, a declarat directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, băiatul este stabil şi se află internat la Chirurgie Pediatrică. Medicii nu exclud posibilitatea ca pacientul să fie transferat la secţia de Neurochirurgie, în funcţie de evoluţia sa.

Atenţie, imagini cu impact emoţional

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Oficiu pentru soluționarea problemelor de muncă pentru românii din diaspora – interpelare adresată Ministerului Muncii din România

Coronavirus în Italia, buletinul de astăzi 8 februarie: 7.970 de cazuri noi și 307 de decese