in

Se întorceau de la muncă şi au fost jefuiţi în Ungaria. Pagubă de mii de euro

Un autocar în care se afla un grup de români a fost jefuit de două ori. Românii plecaseră din Germania cu destinaţia Bucureşti. La prima oprire a autocarului în localitatea Innsbruck, Austria, nişte persoane s-au apropiat de autocar şi i-au ademenit pe români să joace alba neagra. Când s-au urcat în autocar şi-au dat seama că le lipsesc bani din portofel.

La a doua oprire la o benzinărie de pe o sutostradă din Ungaria, autocarul a oprit şi românii au fost din nou jefuiţi de aceleaşi persoane care urmăriseră autocarul.

Daniel Iancu, comisar la Poliţia de Frontieră a declarat la Realitatea TV că două persoane au depus plângere cu privire la faptul că li s-au furat aproximativ 2.000 de euro din portofel.

În timp ce păgubiţii spun că nu au jucat alba neagra şi că banii le-au fost sustraşi din portofel, managerul firmei de transport, susţine că de fapt românii au pierdut banii la jocul de noroc.

Dragoş Anastasiu, managerul firmei de transport, acuză păgubiţii că nu au ţinut cont de sfaturile şoferilor şi au decis să joace alba neagra în speranţa că îşi vor rotunji veniturile.

Managerul a declarat că una dintre păgubite s-ar fi dat jos din autocar atunci când acesta s-a oprit la o benzinărie pe o autostradă din Ungaria şi că unul dintre infivizii de la alba neagra i-a luat portofelul în care se aflau 2.000 de euro şi i-a înapoiat acesteia doar 100 euro.

Românii obţinuseră banii în urma muncii desfăşurare în Germania. În total patru persoane, trei femei şi un bărbat au fost păgubiţi cu suma de 2.700 euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ella, artistă la Pomezia: „Modelul meu e Laura Pausini”

Româncele sunt femei frumoase. Andreea Diaconu i-a fermecat pe ruşi