in

Tatăl vicepremierului Dan Barna a muncit 12 ani în Italia. «Am înțeles de copii că de mic trebuie să fii pe picioarele tale»

Vicepremierul Dan Barna, 45 de ani, a fost invitatul ediției de marți a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. În interviul-maraton, președintele USR a răspuns la o serie de întrebări.

Vicepremierul provine dintr-o familie unde tatăl a fost nevoit să plece la muncă în Italia pentru a aduce bani în casă. 12 ani a trait părintele său departe de casă. A povestit cum duminicile, familia se reunea cu ajutorul unei convorbiri telefonice.

„Plecarea lui a contribuit la maturizarea mea, a fratelui, a surorii mele. Am înțeles de copii că de mic trebuie să fii pe picioarele tale. Ne trezeam toți mai devreme duminica dimineața, întrucât ne suna tata de acolo și ne spunea ce-a făcut. Vorbeam o oră, o oră și ceva. La noi era telefonul cu disc care zbârnâia dimineața. Contribuie acest lucru la maturizare”, a povestit Dan Barna.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Torino, poliția municipală în război cu vânzătorii de produse românești și transportatorii ilegali: amenzi de peste 15 mii de euro

vaccinul coreea de sud

Roma, vaccinare gratuită în farmacii din aprilie, pentru grupa de vârstă 50-55. „Cele 1.500 de farmacii ale noastre vor fi primele”