in

Victor Ponta: „Urmează atacuri, calomnii şi dosare!”

Victor Ponta le-a spus miniştrilor, la şedinţa săptămânală a Guvernului, că trebuie să se aştepte la atacuri, calomnii şi dosare din partea lui Traian Băsescu.

„Nu sunt foarte optimist în ceea ce priveşte buna colaborare în special cu instituţia Preşedinţiei. Probabil că veţi avea în continuare atacuri, calomnii, dosare. Ştiaţi la ce trebuie să vă aşteptaţi în momentul în care faceţi parte dintr-un Guvern care nu este agreat de către preşedintele care se va întoarce la Cotroceni. „, a afirmat premierul, potrivit Mediafax.

Victor Ponta a mai spus că procesul de actualizare a listelor electorale trebuie să continue. Premierului i-a spus ministrului Mircea Duşa: „Vă rog frumos, domnule ministru, să continuaţi acţiunea prin care să cereţi autorităţilor locale să reactualizeze listele. Am înţeles decizia CC, o acceptăm, chiar dacă e greu de spus că este o decizie dreaptă, dar acum, dacă tot am constatat că de fapt suntem mult mai puţini în realitate… „, a spus premierul.

Şeful Executivului i-a spus ministrului Duşa că procesul de actualizare este important având în vedere că la sfârşitul acestui an vor fi organizate alegeri generale.

„Vă rog, cu mijloacele legale pe care le are MAI, să nu ne oprim acum după decizia CCR, ci, dimpotrivă, să ne facem datoria, să cereţi primarilor să ştim exacţi câţi cetăţeni sunt în România, câţi mai votează, cu atât mai mult cu cât cetăţenii din străinătate au în baza legii reprezentanţii lor în Parlament, doi senatori şi patru deputaţi care rămân parlamentari de diaspora.

Însă, în ţară e foarte clar, am văzut şi rezultatele de la INS, că listele electorale pe baza cărora s-a pronunţat CCR nu reflectă realitatea. Haideţi să le pregătim pentru alegerile din noiembrie”, a mai spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a spus miercuri seară, la Antena 3, că Traian Băsescu nu se va schimba odată cu reîntoarcerea la Cotroceni. „Prin structura sa internă, dl Băsescu este un om care nu poate respecta alţi oameni, care nu poate accepta dialogul. Nu cred că se va schimba, o dată cu reîntoarcerea la Cotroceni, dimpotrivă. Mai degrabă va fi mai rău, mai ranchiunos şi mai răzbunător”, a declarat Ponta.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii din Italia declară în medie venituri de 9.100 de euro pe an

Furt pe plajă lângă Savona, doi hoţi români au riscat să fie linşaţi