in

VIDEO/ Mircea Badea, din nou cu gura pe diaspora: «Votul la distanță e ca sexul la distanță! O BAZACONIE!»

După episodul în care i-a făcut pe românii din afara țării „talibani nesimțiți”, Mircea Badea a avut o nouă ieșire împotriva celor din diaspora. De data aceasta în legătură cu votul prin corespondență.

Realizatorul TV a declarat la emisiunea colegului său, Mihai Gâdea, că votul prin corespondență înseamnă fraudă și că cei din afară care vor să voteze la alegeri trebuie să meargă în România.

„Cine vrea să fraudeze cu ajutorul acestei bazaconii numită votul prin corespondență?”, s-a întrebat Badea.

„Hai să punem problema așa: ești un cetățean român, ai drept de vot, ai plecat din țară, plătești impozite în altă țară. Impozitul pe venit din străinezia îl plătesc în străinezia, asta e o realitate. Deci, însumând toate aceste lucruri, ești cetățean român, ai drept de vot, plătești impozite pe ceea ce muncești în străinătate, vino în țară și votează. Dacă ești atât de preocupat de soarta țării, tu nemaitrăind în ea, vino, frate, în țară și votează!”, a continuat Badea.

„De ce trebuie să inventăm aceste formule abracadabrante cu votul prin… telepatie? Chiar, votul prin telepatie nu l-ați încercat? Eu am auzit și de sex la distanță, dar prefer formula tradițională. Dacă veți continua să propagați această iluzie manipulatorie că poți să organizezi, oriunde pe planeta asta, vot cum organizezi în România, eu nu pot să îi spun decât ceea ce este: o manipulare. Cum votează englezii? Prin teletext?”, a mai spus realizatorul TV de la Antena 3.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Eveniment la Accademia di Romania: Dario Fo, premiul Nobel pentru literatură, prezintă cartea ”Un om ars de viu”

Canelli, culegători de struguri cazați în corturi: ”Recolta rușinii, tratați ca pe animale”