in

Video/ Tânără bătută cu sălbăticie de prieten – ambii erau imigranţi veniţi acasă în vacanţă

O tânără de 18 ani a fost bătută cu sălbăticie, duminică seara, de către prietenul ei, în incinta unui hotel din centrul oraşului Paşcani. Agresiunea a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Potrivit presei locale, cei doi erau plecaţi la muncă în străinătate şi se aflau în România pentru o vacanţă.

Imaginile date publicităţii la scurt timp după agresiune au şocat opinia publică din România. Din video se poate observa cum tânăra se refugiază în hotel, ghemuindu-se după uşă. Ulterior, bărbatul o găseşte şi începe să o bată cu furie peste faţă. Loviturile continuă cu violenţă, chiar şi după ce tânăra cade pe jos şi se izbeşte cu capul de peretele imobilului. În imagini se văd mai multe persoane care trec pe lângă cuplu, se uită cu coada ochiului, fără însă a interveni pentru a o ajuta pe victimă.

După agresiune, bărbatul iese din hotel, iar tânăra sună la poliţie. Anchetatorii au dat repede de bărbat, dar, pentru că fata nu a depus plângere, nu au putut decât să-i aplice o amendă de 200 de lei (circa 45 de euro) pentru ultraj împotriva bunelor moravuri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A aeronavă Blue Air cu destinaţia Bucureşti a aterizat de urgenţă la Roma

Adrian Chifu, consilier local în Italia: „Toţi copiii români din Verbania vor avea abecedar”/VIDEO