in

Asociaţia Românilor din Italia (ARI) continuă campania de ajutorare a familiilor nevoiașe din Vrancea

Asociaţia Românilor din Italia (ARI) continuă campania de ajutorare a familiilor nevoiașe din Vrancea. De această dată, ARI împreună cu partenerii săi, a organizat cea de-a 12-a misiune umanitară adresată copiilor și adulților din localitățile Urechești și Popești, din județul Vrancea.

Președintele ARI, Eugen Terteleac a profitat de ocazie pentru a adresa un îndemn tututor românilor:

”Rog românii de pretutindeni să fie deschiși acestui tip de acțiuni. Îi invităm pe toţi cei care pot sprijini astfel de misiuni umanitare să contribuie, după posibilităţi deoarece multe persoane au nevoie de ajutorul nostru. Gestul de absolută împlinire sufletească este acela de a dărui, indiferent dacă vorbim de lucruri materiale sau spirituale. Nimic nu se compară cu zâmbetul sau îmbrățișarea primită de la un copilaș în schimbul darului oferit. Vă îndemnăm să faceți și dumneavoastră astfel de gesturi, dăruiți oricât de puțin și veți rămâne surprinși de emoția trăită.”

Toate ajutoarele au fost strânse în Italia de către voluntarii Asociației Românilor din Italia, de la membri și de la alți parteneri italieni.

”Dacă vom reuși prin acțiunilor noastre, să sădim această dorință de a face voluntariat și să convingem și alte persoane să facă asemenea gesturi, astfel de comunicate de presă nu vor mai exista. Ne dorim să fim un exemplu de urmat și pentru alte organizații din Italia și din alte țări.

Asociația noastră este deschisă colaborării cu alte organizații, interesate să sprijine persoanele nevoiașe atât din Romania cât și din Italia. De 12 ori, în decursul ultimilor ani, Asociația Românilor din Italia a reușit să bucure mii de copii din România și va continua să facă acest lucru. Următorea misiune umanitară este programată în perioada iunie-iulie 2015.

Dorim să mulțumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei campanii, în mod special doamnei Monica Petrică și magazinului românesc LA STRADA, doamnei Silvia Dănilă – partener CCIRO Italia, domnului Valentin Manolescu – AutoVip, mulţumim Dacia tv și CCIRO Italia.

Nu în ultimul rând, aș vrea să mulțumesc celor doi primari, domnului Nistor Bratosin din comuna Urechești și domnului Nicolae Ciocănel din comuna Popești pentru entuziasmul cu care au sprijinit acțiunea asociației noastre.” a adăugat peședintele ARI, Eugen Terteleac.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Melodia României de la Eurovision este una cu un mesaj deprimant”

«Dictatorul» Trifan de la consulatul din Roma. „Locul lui este în Coreea de Nord”