in

Asociația Românilor din Italia în colaborare cu CCIRO Italia continuă ciclul de acțiuni umanitare “SOS România”

Miercuri, 6 decembrie 2017 “SOS Romania” a ajuns cu un camion de haine si jucarii in comuna Stolnici din judetul Arges. Circa 150 de copii au primit daruri din partea membrilor Asociatiei Romanilor din Italia, imbracaminte si jucarii. Totodata, peste 60 de adulti s-au bucurat la randul lor de donatiile facute de catre ARI si CCIRO Italia.

Actiunea din judetul Arges a fost sprijinita de chestorul Camerei Deputatilor, deputatul Mircea Draghici care ne-a declarat:

“Am inceput acest program de cooperare cu asociatiile din Italia si cu CCIRO Italia, prin care ne propunem sa intarim sentimentul de solidarietate intre romanii plecati in strainatate si cei ramasi acasa, sa sprijinim forta de munca din diaspora pentru a se intoarce acasa si sa redam increderea investitorilor romani din diaspora in economia romaneasca. Actiunea “SOS Romania” facuta de ARI si CCIRO Italia ar trebui sa fie un model de urmat pentru toate ONG-urile din diaspora si din tara. Cum de altfel imi doresc ca parteneriatul pe care l-am realizat personal cu asociatiile si cu CCIRO Italia sa fie la fel, un model si pentru alti exponenti ai clasei politice romanesti pe care ii indemn sa conlucreze cu diaspora, valorificand astfel potentialul si experienta acumulata de romanii din afara granitelor”.

Eugen Terteleac, seful misiunii “SOS Romania” a declarat: “ma bucur ca am reusit sa mentinem angajamentul luat, si anume sa ajutam pe cei in dificultate. Dupa actiunea de miercuri din judetul Arges, joi, 7 decembrie si in Bucuresti am distribuit ajutoare la cca. 50 copii.

Anul 2017 a fost un an plin de realizari pentru ARI si CCIRO Italia. Multumesc pentru aceste actiuni la sfarsit de an, presedintelui ARI Perugia – Cristian NUC, avocatul Gianluca Trabalza, Valentin Manolescu, Lucian Iortoman si in mod deosebit domnului deputat Mircea Draghici, colegilor din conducerea ARI si CCIRO Italia, Absolut TV, Gazeta Romaneasca si tuturor voluntarilor care au contribuit la realizarea acestei actiuni. Mii de multumiri tuturor. Sarbatori fericite!

Eugen Terteleac

Presedinte Asociatia Romanilor din Italia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În Italia, 71% dintre firme au angajați străini, 30% SUNT ROMÂNI

Italia, bărbați cu „body”, ascundeau prada în chiloți. Arestați patru români