in

Forum economic Italia-România. ”Redăm încrederea investitorilor români din Italia și investitorilor italieni în economia românească”

”Redăm încrederea investitorilor români din Italia și investitorilor italien in în economia românească”. Acesta este programul pe care CCIRO Italia îl lansează la Roma, sâmbătă, 28 februarie, în colaborare cu Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijocii și Mediului de Afaceri și Camera de Comerț și Industrie a României.

Este un program de interes național pentru România prin care investitorii vor fi sprijiniți concret în demersul lor investițional, către economia României, bineînțeles cu mult mai multe posibilități de izbândă.

Datorită faptului că acest proiect este așteptat în special de către acei români care au încercat de-a lungul timpului să investească în România, dar au eșuat din cauza birocrației, a corupției, etc., aceste bariere vor fi eliminate încă de la început printr-o supervizare permanentă a proiectelor.

CCIRO Italia va pune la dispoziția fiecărui investitor mai multe servicii gratuite, printre care:

– studii de piață;
– consiliere pentru activitatea și învestițiile în curs;
– consiliere pentru accesarea fondurilor europene;
– crearea de parteneriate cu mediul de afaceri românesc;
– sprijinirea unor parteneriate public-privat;
– parteneriate cu instituții bancare;
– informații privind programele oferite de Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijocii și Mediului de Afaceri.

Facilitățile fiscale și celelalte programe ale statului român, adresate investitorilor și mediului de afaceri, vor fi distribuite prin intermediul proiectului ”Redăm încrederea investitorilor români din Italia și investitorilor italien in în economia românească”.

Cu ocazia forumului, sistemul cameral românesc, reprezentat la cel mai înalt nivel prin președintele Camerei de Comerț și Industrie a româniei, Mihai Daraban și secretarul general Traian Caramanian, va prezenta invitaților ambițiile și nevoile strategice pentru dezvoltarea economică a României.

Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijocii și Mediului de Afaceri , instituție care are în curs un protocol de colaborare cu CCIRO Italia, va prezenta noi strategii și programe adresate investitorilor, reprezentanților întreprinderilor mici și mijlocii.

Tot cu ocazia forumului, cei trei organizatori vor lansa un proiect de sensibilizare a comunității românești din italia și implicarea acesteia în lucrările care se vor desfășura la standul României de la EXPO Milano – 2015.

Eugen Terteleac,
Președinte CCIRO Italia


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ideile preconcepute despre infracționalitatea românească, spulberate de datele oficiale: 2.835 de români în închisorile italiene

Se întâmplă în România: un spital a rămas fără medici