in

”Primăvară în sufletele copiilor”, spectacol caritabil la Roma cu artiști renumiți

Asociaţia  ”Casa România” şi Alex Under Events din Roma doresc să va aducă la cunoştinţă organizarea evenimentului de caritate ”Primăvară în sufletele copiilor”. Spectacolul va avea loc la Roma, locaţia Oratoriul Seraphicum, via del Serafico 1, în data de 26 martie 2016, începând cu ora 15,00.

Programul va cuprinde un  superb moment comic avându-l protagonist  pe  Doru Octavian Dumitru revenit în Roma, după care urmează artiştii de muzică uşoară RAOUL şi formaţia  DJ Rynno feat Sylvia.

Invitată specială Coana Chiriţa cu un show nou. Evenimentul va fi prezentat de Vasilica Gavrilaş Burlacu .

Menţionăm că este un eveniment de caritate, banii obţinuţi fiind donaţi înainte de Sfintele Sărbători de Paşti, familiilor de naţionalitate română care au copii cu probleme de sănătate şi sunt internaţi la Palidoro.

Prin  organizarea evenimentului ”Primăvară în sufletele copiilor” dorim să aducem primăvară în sufletul publicului românesc, să fie un prilej în care fiecare român îşi deschide larg ferestrele sufletului şi lasă simfonia bucuriei şi a fericirii să ajungă cât mai aproape de sufletul său.

În încheiere dorim încă o dată să ne exprimăm cu tărie încrederea de a avea în Italia o comunitate românească închegată, unită în jurul valorilor româneşti tradiţionale, dornică de colaborare cu România prin structurile sale şi de promovare a românităţii într-o ţară a cărei politică interculturală este binecunoscută pentru deschiderea ei.

Asociația Casa Romania,

Președinte,

Simona Belețchi

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Arestată ”Calamity Jane”, românca acuzată de 14 jafuri armate în nordul Italiei, șefa unei bande de infractori violenți

Marsala, se ceartă cu partenerul, apoi se bate cu poliția. Româncă aresată pentru ultraj și vătămare corporală