in

A spus „negru” într-o emisiune de televiziune, faimoasă prezentatoare din Italia acuzată de RASISM. „Să nu mai pună piciorul la televiziune”

S-a întâmplat la un reality-show transmis în Italia pe canalele Mediaset, Big Brother Vip: o cunoscută prezentatoare italiană de televiziune, Alda D’Eusanio, care a avut emisiuni importante la RAI și Mediaset, la câteva ore după intrarea în casa Big Brother, a ajuns deja în centrul unei controverse. Prezentatoarea a folosit termenul „negru” și mulți cer acum descalificarea ei.

Enock Barwuah, fratele lui Mario Balotelli, și el fost consurent la BBV, a intervenit în dezbatere. Tânărul a explicat că orice descalificare ar fi o măsură prea ușoară.

Alda D’Eusanio, la scurt timp după ce a devenit concurentă în reality show-ul găzduit de Alfonso Signorini, a folosit termenul „negru”, fiind descalificată, potrivit fanpage.it.

Enock Barwuah consideră că măsura de descalificare este prea ușoară în aceste cazuri. Potrivit fostului concurent Big Brother Vip, oricine folosește astfel de termeni la televizor nu ar trebui să mai fie admis la niciun program.

Dacă o persoană recurge la aceste cuvinte în mod public, ar putea face și mai rău în privat:

„Vreau să comentez acest lucru al descalificării. Este inutil să descalifici o persoană și apoi să o vezi mai târziu, când iese, circulând în toate programele de televiziune. Pentru că așa va fi.

Avem nevoie de sancțiuni prin care tu, când vii cu acești termeni, la televiziune nu mai mergi. Aceasta este pentru a da o lecție. Dacă mergeți la televizor și spuneți anumite lucruri, să nu mai vorbim de ceea ce spuneți afară. Acesta este ceea ce mă sperie. „.

Apoi le-a explicat adepților săi, de ce este jignitor termenul „negru”:

„Acum voi explica ce înseamnă termenul negru.

Americanii mergeau în Africa să cumpere negri, apoi îi aduceau în America făcându-i să muncească, înrobindu-i și făcându-l să facă acele lucruri pe care nici măcar animalele nu le-ar putea face.

Aceștia erau negrii, așa că înainte de a folosi termenul de negru trebuie să te gândești „.

Ce a spus Alda D’Eusanio

Dar ce a spus Alda D’Eusanio? Gazda discuta cu ceilalți concurenți. Tommaso Zorzi a citat zicala potrivit căreia peștele se împute după trei zile. Alda D’Eusanio a răspuns: „Peștele cui?”. Carlotta Dell’Isola a specificat: „Pește alb, aici ne gândim doar la mâncare”. Prezentatorul a concluzionat: „De ce? Vezi vreun negru pe aici?”. S-a făcut liniște totală în acel moment, toată lumea a încremenit.

Alda D’Eusanio, 71 de ani, este o jurnalistă italiană, prezentatoare TV și opinionistă.

După o primă parte a carierei sale dedicată programelor pur informative, Alda D’Eusanio a devenit cunoscută la RAI, cu dintre programele emblematice ale RAI 1: Italia în direct. În anii 1990 și 2000 a condus numeroase emisiuni la RAI, inclusiv succese precum „Al posto tuo”. Ulterior a trecut la Mediaset.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ivrea, ciocnire frontală între un Smart și un BMW, româncă de 15 ani moartă, alți doi conaționali răniți

Suceava, tragedie șocantă la botez, bebeluș înecat de preot în cristelniță. Petiție: „Schimbați ritualul”