in

Accident la Roma, român beat la volan ucide un cameraman de la SkyTV, avea o alcoolemie de 1,6

Viața lui Roberto Senesi, operator Sky, de 40 de ani, a fost secerată într-un accident rutier pe via Appia Nuova, la Roma, în noaptea dintre 12 și 13 octombrie. Tânărul de 24 de ani de la volanul celeilalte mașini este acum acuzat de omor rutier: avea o alcoolemie de 1,6.

Roberto Senesi circula la bordul mașinii sale Seat Ibiza când în față i-a apărut o mașină la bordul căreia erau doi tineri de 24 și 30 de ani. Inutilă orice manevră, nu a reușit să evite acel proiectil care se îndrepta către el: mașina Opel Astra l-a lovit în plin în timp ce circula pe via Appia Nuova, pe teritoriul din Castel Gandolfo, în timp ce se ducea de la muncă către casa sa din Genzano.

Ajutorul dat de medici lui Senesi a fost inutil. Potrivit carabinierilor din Castel Gandolfo, moartea i-a fost provocată de tânărul de 24 de ani Alexandru Ciobanu care, după o depășire riscantă și cu viteză mare, s-a izbit frontal de mașina sa.

Acum tânărul este acuzat de omor rutier: analizele au demonstrat că la momentul accidentului rata sa de alcoolemie era de 1,60. Tânărul de 24 de ani a fost internat în stare gravă la Policlinica Tor Vergata și este supravegheat de polițiști.


 

Citiți și:

Vicenza, camionagiu român beat la 8 dimineața, conduce în zig-zag pe autostradă

Tragedie la Taranto, beat la volan s-a izbit de un zid: au murit doi tineri români, de 17 și 24 de ani

Trieste, s-a îmbătat după meciul cu Albania şi a intrat pe contrasens pe autostradă: doi morţi

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

ATENȚIE! Toxinele din țigări rămân în casă luni de zile după ce ai renunțat la fumat

Diana Duță, mamă a trei copii, dispărută în Reggio Calabria din luna august