in

„Am spionat WhatsApp-ul soțului meu și am găsit fotografii cu o altă femeie: am plâns și nu mai știu ce să fac”

„M-am uitat pe WhatsApp-ul soțului” – Nu știe ce să facă după ce a citit un schimb de mesaje între partenerul ei și prietenii lui. Verificarea telefonului partenerului poate fi întotdeauna riscantă: chiar dacă ești sută la sută sigur de cealaltă persoană, nu știi niciodată ce ai putea găsi, mai ales dacă deschizi chat-urile cu prietenii. Aceasta este ceea ce a făcut o fată care și-a împărtășit experiența pe Reddit, povestindu-le altor utilizatori și cerându-le sfaturi despre ce să facă. Mulți au răspuns la postare.
„Înșelătoria cu cheile” face ravagii în Italia, mare atenție: feriți-vă de falsul ajutor

„M-am uitat pe WhatsApp-ul soțului” – Ce s-a întâmplat

Protagonista poveștii Reddit a spus: «De obicei nu verific telefonul soțului meu, dar nu știu de ce, noaptea trecută am vrut să o fac. Răsfoiam prin chat-urile WhatsApp când am deschis un chat de grup pe care îl are doar cu prietenii săi de la birou pentru distracție. Toți sunt băieți. Când am derulat mesajele din acel chat de grup, am observat că soțul meu a trimis o fotografie cu o femeie purtând un sari și a trimis o înregistrare vocală comentând imaginea. 

A vorbit despre cât de frumoase erau corpul și fața ei. A fost o înregistrare vocală de 8 secunde. După ce am auzit asta, am plâns. Am inima zdrobită și șocată și, desigur, furioasă. Mi-ar plăcea să vorbesc cu soțul meu despre asta, dar nu pot pentru că m-ar învinovăți că i-am luat telefonul și i-am citit conversațiile cu prietenii lui. Nu știu ce să fac. Poate că sunt puțin exagerat. Și nu știu dacă ar trebui să vorbesc cu soțul meu despre asta .”
Italia, româncă de 40 de ani, spera să-și recucerească iubitul prin magie voodoo, înșelată de doi escroci

Comentarii sociale 

Potrivit Leggo, postarea fetei a strâns un anumit număr de aprecieri și comentarii pe Reddit și cineva a sfătuit-o: „Pentru a nu te simți rău, vorbește cu el, spune-i totul și clarifică”, „Nu m-aș supăra prea tare, până la urmă, a fost un schimb de mesaje între prieteni care au comentat o fotografie poate luată de pe rețelele de socializare , nimic de care să vă faceți griji.” 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]
Gabriela Salgău, moartă din senin la Portogruaro

Româncă faimoasă moare brusc la Portogruaro: Gabriela Salgau, Miss Lady Sanremo 2022, găsită fără viață în patul ei

Românii pleacă peste hotare și nu se mai întorc

Românii pleacă și nu se mai întorc: țara a pierdut definitiv 20% din forța de muncă