Menu
in

Italia, amendat cu 882 de euro pentru că a astupat o groapă în asfalt: ”Nu plătesc niciun cent!”

Italia, amendat cu 882 de euro pentru că a astupat o groapă în asfalt. Claudio Trenta, un pensionar în vârstă care locuiește în Barlassina, în provincia Monza, a reparat personal o groapă în asfalt la trecerea de pietoni dintre Via Monte Santo și Via Trieste din comunitatea sa.

În mod incredibil, ca reacție la acest gest, el a fost amendat de poliția rutieră cu 882 de euro (reductibil la 662 de euro dacă este plătit în termen de cinci zile) pentru încălcarea codului rutier.

>>> Româncă din Italia a ajuns la pușcărie după ce ani de-a rândul și-a terorizat vecina, tot româncă

Amendat pentru că a astupat o groapă în asfalt

Bărbatul a declarat că a semnalat în repetate rânduri existența gropii la administrația Barlassina, solicitând reparații, dar fără succes. După luni de zile de raportări ignorate, ar fi luat inițiativa de a acționa personal, turnând bitum în groapă pentru a acoperi zona degradată.

După întreținerea „bricolajului” de întreținere a drumului, bărbatul a fost amendat pentru că a acționat fără autorizație din partea autorităților. Nu numai atât, pensionarul a fost obligat și să îndepărteze bitumul din groapă, deoarece a fost considerată o „lucrare ilegală”.

O bătălie juridică se anunță la orizont. Consternat de amendă, pensionarul a declarat că nu intenționează să plătească nici măcar un cent. El și-a anunțat intenția de a începe un litigiu juridic cu municipalitatea, subliniind: „Îmi voi formaliza plângerea împotriva poliției municipale și a administrației municipale pentru neglijență în îndeplinirea sarcinilor de serviciu. Am depus deja o plângere prin Pec la comandantul Saputo cu mult înainte de a primi această amendă, dar nu am primit niciodată un răspuns.

sursa: tg24.sky.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version