in

Tânăr de 26 de ani, ucis de un infarct în timp ce lua cina la restaurant cu logodnica, în Piacenza

Știri ItaliaUcis de infarct la restaurant – Lua cina cu logodnica lui când s-a prăbușit și și-a pierdut viața. Tragedie într-un restaurant în localitatea Franchini, în provincia Piacenza. Victima este un tânăr de 26 de ani, Antonio Vallante, cu domiciliul în Castell’Arquato.

Ucis de infarct la restaurant

Tânărul lua cina cu iubita sa când a început să sufere de un oarecare disconfort. Situatia s-a precipitat în cateva clipe cu tanarul care s-a prabusit la pamant inconstient. O scrie ziarul local www.piacenza24.eu

De necrezut: A patra doză în Italia o pot face și cei care au făcut Covid după a treia doză!!!

Doborât de un stop cardiac

Cineva a ajuns la defibrilatorul instalat în apropiere și unii dintre cei prezenți au început să livreze primele electroșocuri. Între timp, au intervenit și medicii de la 118 care au continuat manevrele de resuscitare.

Din păcate pentru Antonio nu a fost nimic de făcut. La fața locului au intervenit și carabinierii și au început cercetarea cazului.

Se pare că tânărul de 26 de ani ar fi fost victima unui stop cardiac, dar în următoarele zile ar putea fi făcută o autopsie.

I s-a făcut rău brusc: pilotul Mattia Ghiraldi moare la 22 de ani la Cremona

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 24 In medie: 4.3]
clandestini italia

Camion românesc cu 75 de clandestini ascunși printre cutii cu încălțăminte, voiau să ajungă în Italia

accident osimo

Italia, șofer român scăpă camionul de sub control, intră în plin într-o mașină oprită pentru o avarie și omoară o femeie