in

Forțele de ordine din Italia se înarmează cu arme cu șocuri electrice

Arme cu șocuri electrice pentru forțele de ordine din Italia. Pentru Poliție, Carabinieri și Garda de Finanțe, armele electrice au ajuns deja în 18 orașe italiene, apoi din luna mai vor fi distribuite pe întreg teritoriul național.

Arme cu șocuri electrice pentru forțele de ordine din Italia

Poliția, Carabinierii și Garda de Finanțe primesc pistoale cu șocuri electrice. Vorbim despre taser, despre care se discută de mult și care s-a accelerat odată cu revenirea Ligii la guvernare.

Executivul a cumpărat 4.482 de pistoale electrice, care vor fi distribuite în următoarele zile în Italia: „Utilizarea, începând cu data de 14 martie, a armei cu impuls electric de către operatorii Poliției de Stat, ai carabinierilor și ai Guardia di Finanza, în 18 orașe italiene, constituie un pas important pentru reducerea riscurilor la adresa siguranței personalului angajat în activitățile de prevenire și control ale teritoriului.”, a declarat ministrul de Interne, Luciana Lamorgese.

VIDEO – No Green Pass, poliţia a intervenit brutal la Trieste

Datorită taserului „polițiștii vor putea gestiona mai eficient și mai sigur situațiile critice și periculoase”. Apoi Lamorgese a explicat: „ Funcționarea noului instrument urmează o perioadă specifică de experimentare și un ciclu de pregătire pentru operatori capabili să garanteze că utilizarea acestuia are loc cu respectarea condițiilor de siguranță, ținând cont de subiectele implicate și de contextul de mediu ”.

Taserele, însă, nu au fost trimise peste tot deocamdată: vor fi primite de „ echipele Poliției de Stat, Carabinieri și Guardia di Finanza destinate serviciilor generale de prevenire și răspuns în situații de urgență în cele 14 orașe metropolitane și capitale de provincie ale Caserta, Brindisi, Reggio Emilia și Padova ”, se arată în comunicatul de presă al Ministerului de Interne. În timp ce extinderea serviciului către celelalte departamente ale teritoriului național va fi începută până în luna mai.

HALUCINANT! Ambasada Italiei la București ordonă, Poliția Română execută. Cazul „sechestrului” jurnalistei de la RAI

Bucuria lui Salvini

Matteo Salvini și Liga se bucură: „Este o veste excelentă, foarte dorită de Liga încă de la momentul angajamentului meu la Ministerul de interne”, scrie Salvini pe rețelele de socializare.

Pe de altă parte, nedumeririle Amnesty și ale altor asociații internaționale care se ocupă de drepturile omului rămân: pistolul electric este o armă neletală care dă o descărcare de curent variabilă către subiect, determinându-i contractarea mușchilor și paralizarea mișcărilor. În unele cazuri, cei electrocutați cu taserul au murit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Draghi calorifer

Oprirea gazului rusesc, Draghi: „Vreți pacea sau aerul condiționat?”

ambulanza foligno

Italia, un român și-a tăiat gâtul în spital, rana gravă a dus la decesul bărbatului de 59 de ani