in

Au violat un italian în celulă la Rebibbia, deținuți români deosebit de periculoși transferați la alte închisori

Au violat un băiat roman de 22 de ani împreună cu un conaţional. Mai întâi l-a ameninţat, apoi l-a constrâns la acte de servilism (cum ar fi să facă curat) şi apoi l-a agresat sexual. Acum agresorul, român de 20 de ani, C.D.S. a fost transferat la închisoarea Mammagialla din Viterbo.

Faptele s-au petrecut în martie, când romanul de 22 de ani cu grave probleme psihice a ajuns după gratii şi a fost pus în compania altor doi deţinuţi, români, consideraţi deosebit de periculoşi.

În afară de C.D.S, în celula numărul 13 a penitenciarului roman este închis şi C.C.A., de 24 de ani, capturat în Norvegia şi apoi extrădat în Italia şi acuzat de uciderea unui întreprinzător german gay, Oliver Degenhardt, în 7 noiembrie 2015 în apartamentul său din cartierul San Lorenzo.

După ce tânărul italian a ajuns în celula românilor (alţi doi sunt denunţaţi pentru favorizare: ar fi asistat la violenţe fără să le denunţe), violenţele au început imediat. Intimidări, ameninţări, cereri de a curăţa celula, de a le ceda obiectele personale şi alimentele pe care romanul de 22 de ani le primea din afară, de la rude. Până în seara de 11 martie. Când, potrivit reconstituirilor carabinierilor, ar fi avut loc violul.

Tânărul, după ce a luat medicamentele tranchilizante prescrise, ar fi fost violat în baia celulei, sub ameninţarea unei table ascuţite care i-a fost pusă la gât. Ca şi cum nu ar fi fost de-ajuns, a doua zi violatorii şi-au bătut joc de el, stâlcindu-i numele la feminin.

Psihiatrul închisorii şi poliţia penitenciară au fost primii care şi-au dat seama de starea tânărului după viol.

Acum cei doi agersori români au fost transferaţi: C.C.A. la închisoarea din Frosinone, C.D.S. în cea din Viterbo.


Citiți și:

Napoli, a încercat să violeze o studentă, a scăpat de linşaj numai datorită poliţiei

Oroare la Genova, a abuzat sexual un infirm italian, l-a legat cu un lanţ de gât şi l-a violat

Roma, sechestrată şi violată o noapte întreagă într-o tabără de romi. ”Opriți criminalii care ne terorizează zi de zi”

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

UIMITOR! De ce e bine să consumi o lingură de ulei de măsline în fiecare dimineață

Mesajul primarului Luigi de Magistris pentru comunitatea românească: ”Români, iubiţi Napoli”