Menu
in

O badantă moldoveancă A VIOLAT-O pe bătrâna îngrijită, pentru a „scoate diavolul din ea”

Caz șocant în Italia: Badantă condamnată pentru violarea bătrânei pe care ar fi trebuit să o îngrijească – Tribunalul din Florența a condamnat o îngrijitoare moldoveană în vârstă de 37 de ani la 9 ani închisoare și expulzare din Italia după sentință.
Milano, româncă de 38 de ani acuzată că a „abuzat sexual” un bărbat de 80 de ani și l-a jefuit

VIDEO – Bătrână cu handicap bătută de badantă. Carabinierii au filmat-o pe ascuns și au fost îngroziți

Badantă condamnată pentru violarea bătrânei

A imobilizat și abuzat o pensionară pentru a-i „scoate diavolul de la ea ”. Sub acuzația de agresiune sexuală agravată și vătămare a unei femei în vârstă, instanța din Florența a condamnat o îngrijitoare moldoveană în vârstă de 37 de ani la 9 ani de închisoare și expulzarea din Italia după ce și-a ispășit pedeapsa.

Femeia de 37 de ani va trebui să plătească și o despăgubire de 25.000 de euro, stabilită în mod echitabil de judecători, pensionarei în vârstă de 93 de ani, care a intentat acțiune civilă avocatei Serena Borghigiani.

Mafia badantelor, femei din Moldova exploatate în Basilicata, șefa răutăților era Valentina Duca

A violat-o în prima zi de serviciu

Povestea datează de la 1 noiembrie 2021 , prima zi de serviciu. Copiii au fost cei care au decis să plaseze o îngrijitoare alături de mama lor, încă lucidă, dar cu probleme de mers. Și, la recomandarea unei asociații, la care apelaseră pentru a căuta o figură profesională, o aleseseră și o angajaseră pe moldoveanca cu contract regular.

În acea zi, îngrijitoarea a rămas singură în casa cu pensionara. Mai întâi ar fi imobilizat-o pe bătrână pe pat spunându-i că trebuie „să scoată diavolul din ea”. Apoi ar fi violat-o (nu există mai multe detalii). Seara, pensionara s-a confisat copiilor sai și a depus plangere. Îngrijitoarea a fost imediat concediată. Nu a participat niciodată la proces, scrie La Nazione

Italia, aventurile ”badantei diabolice”, o româncă seducea pensionari italieni, apoi îi amenința că publică foto indecente

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version