in

Brescia, secta celor care nu-și plătesc facturile: „Suntem oameni liberi”

Secta celor care nu-și plătesc facturile – La Brescia s-a născut o nouă sectă: mișcarea celor care nu-și plătesc facturile. Emisiunea „Pomeriggio Cinque”, în episodul de vineri 3 mai, a vorbit despre noul fenomen inspirat de Statele Unite. În secta celor care nu-și plătesc facturile există un refuz al oricărei autorități de stat și, tocmai din acest motiv, își produc propriile acte. Exact așa cum se întâmplă în SUA cu permisul universal. Pe canalul lor de YouTube fac schimb de sfaturi despre cum să facă față vizitelor polițiștilor sau executorilor judecătorești care se prezintă pentru a notifica sancțiunile.

Secta celor care nu-și plătesc facturile

Numele sectei este „Noi è Io sono” și ei se prezintă ca o ramură italiană a americanului „One People”. Cea mai populată enclavă a acestei secte se află în zona Brescia: cazul unei femei oprite fără permis de conducere în Valsabbia le-a făcut mediatizare. Le-a arătat ofițerilor un document semnat cu sânge.

Facturi mari la curent, există trucul cu magnetul pe contor: cum funcționează

Unul dintre exponenții acestei noi organizații a vorbit la „Pomeriggio Cinque”: „Nu este adevărat că nu plătim facturile, toate sunt plătite – explică Barbara Banco  la „Pomeriggio Cinque” -. Cu toții am plătit deja facturile, certificatul de naștere o confirmă. Suntem oameni liberi. Ceea ce numim Republica Italia este o companie privată. Am studiat ce se află în spatele ei, Constituția este scrisă clar în documentele Security Exchange Commission, Italia este înregistrată ca Regatul Italiei și s-a modificat în 2002 ca Republica Italia. Există o plângere în acest sens”, scrie tgcom24.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Influencerii din Italia

Influencerii din Italia vor fi supuși unor reguli stricte: ”Vestul sălbatic s-a terminat”

Telepass mărește tarifele, dar este nevoie doar de un cuvânt și serviciul devine gratuit: iată cum se face