in

Caserta, urmărire nebunească: a încercat să-i calce pe polițiști cu furgoneta, apoi s-a luat la bătaie cu ei

A încetinit și părea că vrea să se oprească când i-au făcut semn polițiștii, la un post de control la Castel Volturno (Caserta). Însă Adrian Tomel Sîrbu, 32 de ani, doar a încetinit inițial viteza furgonetei Citroen, pentru ca apoi să accelereze brusc, forțând agenții implicați în punctul de control să se arunce în lateral pentru a evita să fie loviți.

A început o urmărire nebunească, cu două vehicule ale Poliției de Stat după furgoneta românului care, indiferent la condițiile meteorologice nefavorabile, cu o ploaie deasă, circula cu viteză foarte mare, pe  SS. Domitiana, intrând într-un parapet.

Apoi a încercat să fugă pe jos, printr-un canal, ținut sub control vizual de agenți, care l-au salvat, în momentul în care, obosit, era să fie luat de apă și risca să se înece.

Deloc impresionat, românul a sărit la bătaie împotriva agenților, lovindu-l pe unul cu capul, făcându-l să cadă în apă. A fost evoie de trei polițiști pentru a-l calma. A fost dus la spital, unde s-a descoperit că avea o alcoolemie extrem de mare.

A fost arestat pentru vătămare, ultraj, violență contra unui oficial public, conducere sub influența alcoolului și tăinuire, deoarece vehiculul la bordul căruia se afla fusese furat, iar acasă a fost descoperită de asemenea marfă furată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

BOMBĂ: Atentator român în ‘Ndrangheta, a aruncat în aer o casă la Pioltello

Papa Francisc, impresionat de un orfan român: ”Povestea ta m-a afectat mult, m-ai făcut să plâng”