in

A căzut de la 6 metri de pe un zid, român mort la Frascatti: suicid sau cădere accidentală?

A căzut peste șase metri, de pe un zid. Pentru românul de 27 de ani nu a mai fost cale de scăpare: tânărul a aterizat pe terasa care acoperă un pub, cu fața. Vaietele românului au fost auzite în jurul orei 2 dimineața, pe 5 noiembrie, de un bărbat care trecea prin acea zonă și care, văzându-l pe tânăr prăbușit într-o baltă de sânge câțiva metri mai jos, a chemat salvatorii.

La fața locului, pe o stradă din apropierea centrului localității Frascati, au sosit pompierii, carabinierii și paramedicii de la 118: pompierii au lucrat în condiții dificile pentru a reuși să ajungă pe acoperișul pe care căzuse românul, între clădiri.

Tânărul în stare gravă a fost transportat la Spitalul San Sebastiano însă în ciuda încercărilor de a-l menține în viață nu a mai fost nimic de făcut. Ipotezele din analiza militarilor sunt suicidul, puțin probabil, și căderea accidentală. Este posibil să fi fost beat și odată ce s-a suit pe zid se poate să-și fi pierdut echilibrul căzând în gol.

Pe moment a fost exclusă ipoteza unei neînțelegeri transformată în crimă: niciunul dintre numeroșii rezidenți nu a auzit urlete în miezul nopții pe strada care se află în spatele uneia dintre zonele interlopilor din localitate. În plus, poziția corpului victimei, foarte aproape de zid, face să se creadă că a fost mai degrabă vorba de o cădere spontană decât de o împingere intenționată. Anchetele sunt efectuate de carabinieri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie la Cologno Monzese (Milano), româncă de 29 de ani, găsită fără viață în pat

Programele de repatriere, o farsă sinistră, felii de oportunitate pentru ”băieții deștepți”