Menu
in

Ceartă între români și albanezi pe WhatsApp transformată în tentativă de omor

Carabinierii din Altopascio i-au arestat pe doi fraţi albanezi care în seara de 7 februarie, împreună cu alţi complici, au agresat trei români, rănindu-l în mod grav pe unul dintre ei. Este vorba de Oltian Cepa, de 25 de ani, şi de fratele Landir Cepa, de 34 de ani.

Totul a pornit de la o ceartă începută cu puţin timp înainte pe WhatsApp între un român la acea vreme de 17 ani şi Oltian Cepa, ambii membri ai aceluiaşi grup al chat-ului. Oltian postase expresii „particulare” în privinţa unei fete şi din acest motiv fusese exclus din grup de către tânărul român, administrator al acelui grup. De aici resentimentele albanezului ce au determinat o tensiune între cei doi, care apoi s-a amplificat ducând mai întâi la ameninţări şi apoi la fatidica confruntare: Cepa şi românul de 17 ani şi-au dat întâlnire la Altopascio, pe via Cavour, la 18.30, pentru a discuta despre cele întâmplate.

Oltian Cepa, împreună cu fratele Landir şi alţi cinci tineri, pe moment necunoscuţi, au organizat o adevărată misiune punitivă sosind la întâlnire înarmaţi cu obiecte contondente, boxuri, şurubelniţe şi poate un cuţit; imediat ce l-au văzut pe adolescentul de 17 ani, însoţit de tată şi de văr, l-au agresat în mod violent. Toţi cei trei români au fost răniţi, însă în starea cea mai gravă era vărul de 23 de ani, care a fost lovit de mai multe ori după ce a căzut la pământ, chiar şi cu un picior în cap şi cu o armă ascuţită, poate o şurubelniţă, care i-a perforat craniul mai mulţi centimetri.

Tânărul a fost dus apoi la spital în stare deosebit de gravă şi a rămas timp îndelungat în comă la Spitalul Cisanello din Pisa, ca urmare a fracturării osului frontal, cu hemoragie şi edem cerebral, pe lângă fractura oaselor nazale. Pe timpul încăierării a fost rănit uşor şi Landir Cepa, înjunghiat în coapsă, acesta fiind internat la spitalul din Pescia.

Agresiunea feroce a fost foarte rapidă, încheindu-se în câteva minute cu fuga agresorilor la bordul a două autoturisme cu care se duseseră la faţa locului. Totul a fost înregistrat de camerele de supraveghere.


 

Citiți și:

 

Facebook, cele 11 lucruri de șters imediat de pe profilul tău. Iată care sunt și de ce să le ștergi

Aveți ”mania” de a publica fotografii pe rețelele de socializare? Vești foarte bune: sunteți fericiți!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version