in

Crimă la Milano: Dumitru Stratan, de 33 de ani, și-a ucis iubita ucraineancă cu cuțitul, apoi i-a ascuns corpul

Italia – Crimă la Milano: Dumitru Stratan, de 33 de ani, și-a ucis iubita, ucraineancă, cu cuțitul, apoi i-a ascuns corpul. Două apeluri telefonice, către un prieten și către sora sa Cristina, ambele pentru a mărturisi uciderea fostei sale prietene Yana Malayko, ucisă cu o seară înainte, probabil cu un cuțit. Au fost proba definitivă, scrie milano.corriere.it.
Astfel, parchetul este convins că omorul a fost opera exclusivă și solitară a acestui bărbat de 33 de ani care nu a acceptat sfârșitul relației cu Yana, o ucraineancă din Cernivci, la granița cu România.

Citiți și: Italia, își ucide soția cu mai multe lovituri de cuțit, apoi se spânzură, cadavrele găsite de fiica adolescentă

Crimă la Milano: Dumitru Stratan, de 33 de ani, și-a ucis iubita

Au căutat-o toată seara de vineri și sâmbătă, în zona rurală încă acoperită de zăpadă din Castiglione delle Stiviere, la granița cu Lonato nel Garda. De corpul ucrainencei Yana Malayko, în vârstă de 23 de ani, nu există însă nicio urmă.

O poveste de culoare întunecată care s-ar fi derulat în ultimele luni și care ar fi culminat joi seara, când de atunci nu s-a mai știut nimic de Yana. În spatele acestei aventuri se ascunde ceea ce pare a fi o poveste de gelozie din partea bărbatului de 33 de ani, care nu s-a resemnat niciodată cu sfârșitul relației cu tânăra ucraineancă, cu atât mai puțin cu ideea că tânăra de 23 de ani se vedea de ceva vreme cu altcineva.

Yana și Dima, așa cum îi spuneau cunoscuții, se cunoscuseră la sosirea ei în Castiglione, când tânăra începuse să lucreze la barul Event Coffee, administrat de sora tânărului moldovean. Între cei doi se dezvoltase o relație de dragoste, dar Yana a decis să o întrerupă din cauza atitudinilor posesive ale acestuia.

Fără să se dea bătut, bărbatul de 33 de ani, care își ajuta ocazional sora în bar, a insistat să încerce să repare relația, dar în zadar. Încercări eșuate care nu făceau decât să-i sporească furia nejustificată.

Ipoteza anchetatorilor

Până la ceea ce, în această poveste încă învăluită în multe mistere, pare a fi epilogul care a avut loc joi seara. Într-un apartament aflat în posesia tânărului, situat deasupra barului, probabil la apogeul unei noi certuri între cei doi foști iubiți, ar fi avut loc crima: fata de 23 de ani ar fi fost ucisă cu un cuțit, dar anchetatorii nu au dat încă detalii în acest sens. De asemenea, pentru că este un detaliu greu de stabilit, cel puțin până la găsirea cadavrului tinerei.

Coroborând ipoteza crimei, care a dus la arestarea băiatului, este faptul că acesta ar fi fost filmat de camerele de luat vederi din zonă în timp ce părăsea clădirea joi seară, purtând un sac voluminos: ipoteza este că trupul tinerei ucrainene ar fi fost înfășurat în el.

Nemaiputând să o contacteze în niciun fel, o rudă a Yanei a fost cea care a dat alarma în legătură cu dispariția acesteia. În scurt timp, carabinierii au aruncat o privire asupra ochilor electronici, care l-ar fi încadrat pe Stratan în momentul în care încărca sacul greu în mașina sa.

Nicio urmă de cadavrul fetei

Numărul de înmatriculare al autovehiculului a intrat în sistemul de supraveghere municipal, iar celulele telefonului său mobil au condus apoi poliția în mediul rural, în zona Valle, unde căutările au fost concentrate imediat de carabinieri, protecția civilă și pompieri (ieri au sosit și scafandri și un elicopter din Milano). De arma crimei și de cadavrul tinerei, însă, nu există nicio urmă.

Tânăra de 23 de ani, descrisă ca fiind „muncitoare”, este descrisă și ca fiind o fată foarte cuminte, iar în preajma barului, care a rămas închis ieri, nimeni nu prea vrea să vorbească, știindu-se că tânăra ar fi putut fi zdrobită de o relație care s-a terminat dramatic.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.6]

Își bătea soția, român arestat lângă Roma

Soț violent, coșmarul unei românce de 35 de ani. „Beat, mă bătea cu mătura în fața fetițelor”. Român arestat lângă Roma

Afacere de succes în Italia pentru Cristina Patratanu. Totul a început în 2006 când urma să devină pentru prima dată mamă

Afacere de succes în Italia pentru Cristina Patratanu, fostă profesoară de matematică în Romania: de la pasiunea pentru bijuterii, la AtypicalLab