in

Daniela Santanché, lecție pentru copii: «Banii sunt singurul instrument al libertății. Cine plătește, comandă!»

„Banii sunt singurul instrument real al libertății. Banii sunt folositori pentru a fi liberi. Tata m-a învățat pe mine și pe frații mei că cine plătește, comandă, plata propriilor cheltuieli înseamnă să comanzi”. Acest pasaj din afirmațiile făcute de Daniela Santanché  la emisiunea “Alla lavagna” (la tablă) pentru copii transmisă de Rai Tre a creat multe polemici.

Daniela Santanché este întreprinzător și politician de prim rang în Italia, celebră pentru certurile pe care e provoacă în dezbateri (i se spune „la pitonessa”). A fost de mai multe ori parlamentar cu centru-dreapta, în prezent militează în Fratelli d’Italia. „Alla Lavagna” este o emisiune în care sunt invitate personaje faimoase din lumea politică și a spectacolului, supunându-se întrebărilor unor copii între 9 și 12 ani.

Polemici și perplexitate, după lecția despre bani predată copiilor pe postul public de televiziune. Un critic vehement al acestui discurs a fost Vladimir Luxuria, care polemizase dur cu Santanchè în urmă cu câteva săptămâni, la „Non è l’Arena”, un talk-show de pe La7.

Ceartă între Vladimir Luxuria și Daniela Santanchè

Vladimir Luxuria, trans cu ambiții politice – a fost parlamentar un mandat – a fost criticat de Santanchè pentru că a participat anterior la aceeași emisiune pentru copii și ar fi făcut prropagandă pentru transgender: „Sunt teme foarte delicate. În natură există un feminin și masculin, iar acei copii nu sunt înzestrați pentru a înțelege. Eu ca mamă l-am învățat pe fiul meu că orice probleme ar avea, primii oameni cu care trebuie să vorbească sunt părinții. Nu poate veni la Rai. Pentru mine, ea (Vladimir Luxuria – n.r.) poate face ce vrea, cine are penis este mascul, cine are vagin este femeie. Este propria natură” Replica înțepătoare a lui Luxuria: ”Nu poate vorbi tocmai ea despre propria natură, ea care a făcut mai multe intervenții chirurgicale decât mine, din motive estetice. Daniela, ești mai trans decât mine”, a spus Vladimir Luxuria.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, gest nebunesc al unui român, copii îngroziți după ce tatăl lor era cât pe ce să declanșeze o explozie

”Venitul de cetățenie”, a fost lansată oficial platforma online unde se poate aplica cererea