in

Decese inexplicabile în Italia, tineri care se prăbușesc și nu mai pot fi salvați

Știri Italia – Tânăr ucis de infarct la Pinetamare, în Castel Volturno (Caserta). Un tânăr de doar 30 de ani, Michelangelo V. , a murit subit în urma unui stop cardiocirculator. În Provincia Milano, un tânăr de 25 de ani a fost găsit inconștient și dus urgent la spital, unde a fost declarat mort.

Tânăr ucis de infarct la Castel Volturno

Tragedie la Pinetamare, în Castel Volturno (Caserta). Un tânăr de doar 30 de ani, Michelangelo V. , a murit subit în urma unui stop cardiocirculator.

Alarma a fost trasă de membrii familiei, dar când lucrători sanitari de la 118 au ajuns la fața locului nu au putut decât să constate decesul, scrie edizionecaserta.net.

Din nefericire pentru tânăr nu a fost nimic de făcut. Vestea s-a răspândit rapid în zonă, aruncând în disperare pe cei care l-au cunoscut.

Tragedie neașteptată la Mantova, Dimitri Roveri, 28 ani, a murit în timp ce juca fotbal

Tânăr de 25 de ani mort în provincia Milano

Un alt caz s-a petrecut la Parabiago, în provincia Milano.

Un tânăr de 25 de ani a murit în casă. Era ora 6 dimineața luni, 16 mai 2022, când tăcerea a fost întreruptă de sunetele sirenelor de la 118, a relatat ziarul local primamilanoovest.it.

Într-o casă din Parabiago, tânărul de 25 de ani a fost găsit de părinți în stare de inconștiență. Respirația era neregulată. Părinții au chemat salvarea. A venit ambulanța CVPS Arluno, serviciul automedical al spitalului din Legnano și un elicopter ambulanță de la Como.

Gregorio Pagliucoli, 44 de ani, antrenor de tineret la echipa Montevarchi, a murit în somn

Salvatorii au efectuat toate procedurile avansate de resuscitare până când băiatul a ajuns la camera de urgență a spitalului Legnano. Dar viața nu i-a fost salvată. Tânărul de 25 de ani, descris ca fiind sănătos și practicant de sport, nu a reușit să supraviețuiască.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 119 In medie: 3.7]
refugiata ucraineană violată de un voluntar italian în România

Un voluntar italian a violat o refugiată ucraineană la Sighetu Marmației

alegeri italia

Alegeri locale: 47 cetățeni români, rezidenți în Italia, vor să devină consilieri locali