in

Declarații șocante ale unui polițist din Catania: «Imigranții trebuie arși de vii»

Imigranții trebuie ”arși de vii”, ”aruncați în mare”, ”trebuie să-i alungăm” fiindcă ”vor să ne supună culturii morții”. O imigrantă trebuie să fie ”trasă în țeapă și expulzată”. Sunt câteva dintre frazele pe care le-a scris pe Facebook inspectorul de la Polfer din Catania Gioacchino Lunetto. Înainte de toate, Lunetto are ceva cu imigranții, a postat articole din ziare care îl priveau și a comentat la acestea cu fraze precum ”dacă îi atingi în Italia, un italian idiot îți face un video și un judecător te condamnă pentru tortură”, sau ”să-i lăsăm nuzi și să-i aruncăm în mare”.

În concluzie spune cuvinte grele, singurii care se salvează sunt ”sirienii. Fug de un război și știu să se comporte”.

Dar nu a atacat numai imigranții, pe care i-a pus în ecuație cu clandestinii, s-a năpustit și asupra politicii. În septembrie a scris: ”Anunțați-le pe Kyenge și Boldrini. Spuneți-le că amicii lor, oaspeți neinvitați la noi acasă, sunt niște sălbatici, bestii de suprimat cel puțin pentru lipsa de respect față de italieni”.

Și apoi, despre parlamentari, potrivit Meridionews, a afirmat: ”Sunt oameni cărora ar trebui să li se taie gâtul. Chiar fac scârbă, sunt oricum dar nu onorabili. Sunt hoți strânși în parlamentul italian”. Matteo Renzi în schimb este ”doar” un ”escroc”. Totul în cadrul de nazi-melancolie. ”Îmi lipsește Hitler”, a scris inspectorul. Și apoi a distribuit postări de pe grupul ”I giovani fascisti” cu evidente proslăviri ale lui Mussolini.

Privind declarațiile publicate pe Facebook din partea lui Gioacchino Lunetto, Digos din Catania a transmis actele la Procuratură. Chestorul Marcello Cardona a ”dispus demararea, cu rapiditate și rigoare, unor evaluări oportune pentru adoptarea de măsuri disciplinare”. Reacțiile din lumea politici, în schimb, sunt relatate de La Repubblica. Deputatul de la Sel Erasmo Palazzotto a spus că este vorba de un ”comportament foarte grav al unui funcționar de poliție la Catania” și a cerut ”o intervenție imediată a șefului Poliției și a ministrului de Interne”.

”Faptul că un funcționar al Poliției de Stat se exprimă în acest mod e rușinos și inadmisibil. Sunt inacceptabile tonurile – a adăugat – argumentele, amenințările, ofensele rasiste și insultele aduse instituțiilor din țara noastră, începând de la președinta Camerei. Delirurile sale sunt incompatibile cu jurământul prestat Republicii italiene și Constituției. Ne așteptăm în acest punct ca șeful Poliției și ministrul de Interne să clarifice situația și să spună ce măsuri au luat”.


 

Din istoria imigrației: “Să-i aruncăm în mare pe italieni”

Președintele provinciei Treviso: «I-ați adus ca să corciți această rasă»

Sporește xenofobia în Italia. ”Pentru italieni intolerabil să suporte politici care favorizează imigranții”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accident mortal în Trento, un român și-a pierdut viața zdrobit de un copac

A pus online fotografii intime cu fosta iubită: arestat la Foggia