in

Dispărut la vârsta de 16 ani în Italia, l-au găsit după opt ani, trăia pe stradă, alături de câinele său

Un tânăr de origine română a fost eroul unei emisiuni tv din Italia. El a fost regăsit după opt ani de absență, scrie La Stampa În 2012, când avea 16 ani, Fernando Vasile Mihai a dispărut în drum spre școală, la Roma. În acel an, familia a făcut primul apel pentru a fi regăsit, în emisiunea “Chi lo ha visto?”, difuzată de Rai Tre.

Apelul a fost reluat săptămâna trecută, iar băiatul a fost descoperit la Genova, unde trăia de mai mulți ani pe stradă, alături de câinele său.

Primul apel emis de familie prin transmiterea pe postul tv național Rai3 datează din 30 mai 2012. Băiatul, la vârsta de 16 ani, locuia cu mama sa în Palombara, lângă Roma. Dar în acea zi, după școală a dispărut, nu s-a mai întors niciodată acasă.

Săptămâna trecută, prezentatoarea Federica Sciarelli a relansat apelul, iar ieri seară, la deschiderea programului, știrea descoperirii numeroaselor rapoarte care au ajuns în redacția genoveză.

Pentru această lungă perioadă de timp, Fernando a trăit ca un cerșetor, în via Dante. De ce a plecat și ce s-a întâmplat cu el îi va spune doar mamei sale. Între timp, sute de mesaje publicate pe rețelele de socializare: „Vești frumoase care oferă speranță multor alte familii”, „Genova în inimă”, „Genovezii sunt minunați”, etc.

”Nu mă mai așteptam. Vă mulțumim tuturor”, a spus mama, potrivit Corriere della Sera. ”Nu am știut în acești ani nimic. O bucurie uriașă”, a declarat și mătușa acestuia.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Italia, și-a împușcat vărul din cauza unei românce de 17 ani, italian condamnat la 22 de ani de închisoare

Siracusa, româncă de 44 ani pusă sub acuzare pentru agresiune sexuală asupra fiicei sale minore