Menu
in

Dramă la Vicenza: tânără badantă s-a stins brusc din viață în casa bătrânei pe care o îngrijea

Drama s-a petrecut la domiciliul bătrânei pe care o îngrijea. În ciuda intervenției salvatorilor, pentru fata de doar 26 de ani, nu mai era nimic de făcut. S-a întâmplat într-o localitate din provincia Vicenza.

S-a simțit rău în mașină: Manuela moare subit la 24 de ani într-o benzinărie din Italia

Halyna Khropcenko a fost găsită întinsă pe podea în dormitorul locuinței bătrânei pe care o îngrijea, în Marano Vicentino, în provincia Vicenza. Îngrijitoarea ucraineană care s-a stins brusc din viață în noaptea de Revelion avea 26 de ani. Fata nu a raspuns la mesaje si telefoane iar iubitul ei s-a repezit în zona Santa Maria, unde se afla tânăra, iar odată ajuns în apartament, a gasit-o pe fată fără viață. Bătrâna pe care fata o îngrijea nu observase nimic, scrie Today.it.

Cel mai bătrân bărbat din Italia și din Europa, Tripolino Giannini, a murit la 111 ani. Cele două secrete ale longevității sale

Iubitul a dat imediat alarma. În ciuda sosirii ajutorului, nu s-a putut face nimic pentru fată. Poliția investighează incidentul. Potrivit primelor constatări, decesul femeii s-a produs din cauza unui stop cardiac brusc. Pentru a înțelege ce a provocat-o însă, va fi necesar să se aștepte rezultatele autopsiei pe care parchetul local ar putea dispune în următoarele ore.

Fata, rezidentă în Schio, acceptase să aibă grijă de o pensionară cu unele probleme de sănătate care trebuia îngrijită chiar și în timpul nopții. Din acest motiv ajunsese la Marano pentru a petrece primele ore din 2024 cu ea. Tânăra, care se afla de ceva vreme în Italia, se simțea bine și se pare că nu suferea de nicio afecțiune. Din acest motiv, va fi necesar să se efectueze investigații suplimentare pentru a face lumină asupra accidentului, scrie Il Giornale di Vicenza.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]
Exit mobile version