in

Dublu impact teribil, accident mortal la Brescia, un român de 60 de ani și-a pierdut viața

Accident mortal în dimineața de 2 decembrie, în jurul orei 7, pe drumul statal 42, la Esine, provincia Brescia. Un român de 60 de ani, rezident la Cividate Camuno, și-a pierdut viața.

Maxim Florinel revenea pe bandă după o depășire când s-a ciocnit cu cele două vehicule care circulau în sens opus. Potrivit reconstituirii dramei, BMW-ul românului, la revenirea pe bandă după o manevră de depășire s-a ciocnit mai întâi cu o furgonetă Iveco cu prelată, apoi cu un Golf. Ambele vehicule circulau în sens opus, iar dublul impact a fost teribil.

După impact BMW-ul s-a rotit de câteva ori pe asfalt transformându-se în fiare contorsionate în mijlocul carosabilului, în timp ce vehiculul greu s-a răsturnat pe o parte și a fost ”oprit” de gardul lateral de protecție.

Moartea a fost instantanee pentru șoferul mașinii care a dezlănțuit infernul: se numea Maxim Florinel și era un român de 60 de ani rezident la Cividate Camuno. În schimb, nu este în pericol viața celorlalți doi răniți, un bărbat de 63 de ani, G.A.M., rezident în provincia Verona care se afla la volanul furgonetei și o femeie de 58 de ani, A.C., rezidentă la Pisogne și implicată în dezastru în timp ce își conducea mașina Golf. Rănitului i-a fost diagnosticat un politraumatism și a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Papa Giovanni XIII din Bergamo, iar femeia a fost internată în Esine cu diferite traumatisme și o fractură la stern.

Din păcate medicul sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul românului, produs ca urmare a fracturării coloanei cervicale, scos dintre fiarele contorsionate după ce procurorul a emis autorizația pentru transportarea sa la morga spitalului din Esine. Corpul a fost recunoscut de soție după-amiaza și a fost restituit rudelor.

Maxim Florinel, rezident din 2007 la Cividate pe via Cortiglione cu soția, copiii, ginerele și un nepot, va fi dus în țara de origine imediat ce vor fi îndeplinite toate procedurile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vittoria, român găsit mort în casă

Italianul nu l-a plătit: l-a ucis. Crimă în Salerno, român arestat