Menu
in

Italia, eveniment neașteptat la bordul unui feribot: o femeie a născut înainte de a ajunge pe uscat, comandantul a tăiat cordonul ombilical

Italia, eveniment neașteptat la bordul unui feribot, nava „Benito Buono”. Femeia a intrat în travaliu înainte de a ajunge pe uscat. Copilul este bine. Căpitanul navei a tăiat cordonul ombilical,

Luisa se grăbea să vină pe lume. Mama se afla pe feribotul care a plecat din Ischia spre Pozzuoli. Ea ar fi ajuns apoi la Napoli, unde era programată să nască într-o clinică privată. Dar copilul, în pântecul ei, s-a săturat să aștepte, și, ”ca un adevărat iscitan, a decis să-și înceapă viața în mijlocul mării, scrie corrieredelmezzogiorno.it.

Citiți și: Italia: fetiță de 17 luni arsă cu spray deodorant de mama sa: ”Nu credeam că o să-i fac rău, îmi pare rău”

Eveniment neașteptat la bordul unui feribot

S-a născut puțin după ora șapte și jumătate pe „Benito Buono” al companiei Medmar, unde mama sa se cazase împreună cu ginecologul ei. În timpul călătoriei, imediat după escala de la Procida, a început travaliul, apoi tânăra a intrat în travaliu, iar medicul de lângă ea nu a avut de ales decât să o nască, ajutat de câțiva membri ai echipajului.

În primul rând, emoționat, se afla căpitanul vasului, Giacomo Piro, cel care a tăiat cordonul ombilical: ”Suntem încă uimiți, dar bucuroși, aceasta este o zi pe care nu o vom uita. În scurt timp, povestea a făcut înconjurul rețelelor de socializare, cu multe mesaje de urări de bine pentru mamă și fiică”, a declarat el.

Coborâți de pe navă, mama și copilul au fost duși la spitalul „La Schiana” din apropiere, la Pozzuoli, care în acel moment s-a dovedit a fi cea mai oportună alegere: „Sunt perfect sănătoși, Luisa cântărește 3 kilograme și 420 de grame”, spune șeful secției, doctorul Luigi Stradella.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version